LAATSTE ARTIKELEN

4 goed bewaarde webshopgeheimen die jou klanten zullen opleveren

0
webshopgeheimen e-commerce-g1370e90f2_12804 goedbewaarde webshopgeheimen die jou klanten zullen opleveren Zit je als webshopeigenaar met de handen in het haar? Geen bezoekers? Geen verkopen? Dan heb je duidelijk de conversieverhogende webshopgeheimen van het moment nog niet ontdekt. Met de juiste strategie kun je je verkoopcijfers flink laten stijgen. In deze blog bekijken we een aantal handige tips die je helpen je conversies te verhogen.

Het geheim van schoonheid en vertrouwen

Ten eerste is het belangrijk dat je aandacht besteedt aan je websiteontwerp. Het design en ontwerp geven je webshop karakter. Zorg ervoor dat de algemene look-and-feel overeenstemt met je huisstijl en merkidentiteit. Het oog wil namelijk ook wat, maar het geheel dient ook praktisch te zijn. Denk aan de menustructuur en de logische volgorde van pagina’s. UX is een niet te onderschatten element in conversie. Je klanten moeten vlot kunnen navigeren door je site en de producten gemakkelijk kunnen vinden. Dit is van cruciaal belang voor een goede shopping experience. Gebruik ook passende kleuren en heldere afbeeldingen om de interesse in je producten te verhogen.

Het geheim van gemak

Veel webshops gaan hier de mist in. Ze steken al hun energie in de verpakking van de webshop, maar het technische gedeelte is niet verzorgd. Bye bye klanten! En zo is het want een gebruiksvriendelijke checkout pagina is van groot belang. Maak het proces zo eenvoudig mogelijk door veelgebruikte betaalmethoden aan te bieden zoals Riverty Afterpay bijvoorbeeld. Dit vergroot het vertrouwen van je klanten in je webshop en maakt het shoppen makkelijker. Resultaat? Meer verkopen. Ook is het belangrijk om je klanten inzicht te geven in de verzendkosten. Kopers willen weten wat de verzendkosten zijn voordat ze een aankoop doen en het is belangrijk dat je deze informatie op een duidelijke plek plaatst. Nog een geheim dat wonderen doet? Bied gratis verzending voor bestellingen boven een bepaald bedrag aan.

Het geheim van verleiding en overtuiging

Verras je klanten met exclusieve aanbiedingen, kortingen en promoties via e-mailmarketing. Kunnen je klanten vanaf nu ook achteraf betalen op je site? Laat het hen dan weten in een toffe e-mail!  Zo verhoog je hun loyaliteit en vergroot je de kans dat ze terugkomen om meer te kopen. Maak gebruik van klantenrecensies op je webshop. Recensies zijn een geweldige manier om je conversie te verhogen. Ze geven klanten inzicht in productkwaliteit en de koopervaring van anderen, waardoor ze sneller geneigd zullen zijn om een aankoop te doen.

Luka legt ziel bloot in debuutalbum

0

Luka legt ziel bloot

Luka 19-jarige singer-songwriter legt ziel bloot in debuutalbum ‘Public Diary’. Na de onverwacht succesvolle eerste single ‘Come Back’, waarmee de  Grimbergse singer-songwriter Luka uiting gaf aan de verwerking van haar papa’s zelfdoding, het kwetsbare ‘Not Enough’ en het speelse zomernummer ‘Playground’, komt eindelijk haar eerste album uit: Public Diary. Luka schrijft niet over de zon en de zee. Haar insteek en inspiratie voor dit album spreken voor zich: haar eigen emoties, haar dagelijkse realiteit en haar vraagtekens bij het leven. Samen met haar band experimenteerde ze volop met uiteenlopende muziekstijlen, met lage leads en hoge backings, met krulletjes die Luka zich intussen zo eigen gemaakt heeft. Met de single ‘You’, een nummer over haar angst om mensen te verliezen, geeft Luka de aftrap voor een beklijvende en boeiende wandeling doorheen het album. Luka Public Diary

Het album moest niet radioproof klinken

Waarbij de muzikaliteit zich initieel vooral rond haar eigen engelenstem(men) voltrekt, maar gaandeweg steeds sterker ondersteund wordt door een stel bijzonder straffe studiomuzikanten, en een producer die Luka de ruimte gaf om dicht bij zichzelf te blijven. Er is geen elektronische noot te bespeuren in Luka’s nieuwe nummers. Obligate vocal filters werden resoluut achterwege gelaten en haar English teacher bedankt voor eerder bewezen diensten. Luka was vastberaden: het album moest niet radioproof klinken, maar zuiver en authentiek. Puur Luka. Op 18 november zong Luka met haar zevenkoppige live band de pannen van het dak op een showcase waarin ze haar nieuwe album voor het eerst aan het publiek voorstelde. “Met een licht paniekske toch wel. Want de locatie voor ‘Puur Luka’ was Eldorado in Humbeek, een art deco zaal die ook meermaals het decor vormde voor de showcases van Clouseau.

‘Come Back’ op de playlist

” En met 300 verkochte tickets was de boite bijna tot de nok gevuld. Die avond had Luka ook een primeur! Voor het eerst sinds de release van de veelbesproken debuutsingle, stond ‘Come Back’ op de playlist.  “Ik vond het in het begin sowieso al heel moeilijk om dit nummer te delen, omdat heel mijn hart erin ligt. Laat staan dat ik het live zou gaan brengen op een optreden. Maar intussen ben ik er klaar voor. Dat heeft ook veel te maken met de houvast die de band – intussen goeie vrienden – me geeft”. Verder bouwend op het elan van ‘You’ trekt de zangeres haar experimentele registers nog meer open met het melancholische Tears and Memories, een openhartig relaas over vorige hoofdstukken afsluiten,  nieuwe aanvatten, en telkens ook een stukje van jezelf achterlaten. Stilstaan en terugblikken, met een traan, maar ook met een rugzak vol herinneringen.

krampachtig vasthouden aan een toxische relatie

Luka heeft het specifiek over haar moeilijke afscheid van de middelbare school en de komst van het onbekende: Studeren in een nieuwe stad, nieuwe vrienden, nieuwe hobby’s, nieuwe gewoonten,… En de corona crisis hielp daar niet bij. Met haar jeugdlief Lowie gaat het allemaal nog prima. Ze zijn binnenkort al 3 jaar samen, maar soms beeldt ze zich in hoe het zou zijn om uit elkaar te gaan. En dan komt ze hem ergens tegen, met iemand anders. Net als in de film.  In Someone New brengt Luka onder woorden wat een heartbreak met haar zou doen. Ook voor Keep you close ging Luka verder op haar inleving en fantasie, omdat ze niet alleen graag schrijft vanuit haar eigen diepste emoties, maar ook wil uiting geven aan wat anderen voelen en meemaken. Dit jazzy nummer gaat over krampachtig vasthouden aan een toxische relatie. Luka

Lukawil anderen inspireren

Met haar meest recente single – Dive Deep – wil Luka anderen inspireren om vol te houden en er voluit voor te gaan, ook al is het moeilijk. Blind is een pure aanklacht van de materialistische maatschappij. Een nummer met James Bonds-vibes, een opbouw en finale die doen denken aan een spannende achtervolgingsscène en de gevoelige snaar van de cello die een schrijnende ondertoon geeft aan het blind zijn door ‘the reflection of a coin’. Helemaal verrassen doet de ingetogen Luka met de meer rocky nummers Ease My Mind en Inconvenient, en bewijst ze dat ze van veel (muziek)markten thuis is. “Of er nog andere toekomstplannen zijn? Ja hoor! Na mijn examens Interieurvormgeving begin ik aan mijn tour met de Grace Foundation, een project dat (mijn) muziek tot bij mensen brengt die dat het hardst nodig hebben.

Project vol liefde voor mensen met een breekbaar leven

Mensen op plekken die niet voor de hand liggen; aan de rand van de maatschappij, maar soms ook er midden in.” Dat hart voor mensen met een moeilijker leven kwam al vaker naar boven in Luka’s muzikale parcours. Tijdens COVID probeerde Luka de uitdagende tijden te verzachten met een online concert van haar lievelingscovers, ‘Winter Sessions’. Ten voordele van De Met, een middelbare scholen-project dat Luka een warm hart toedraagt. Een jaar later verzorgde Luka vrijwillig de muzikale omlijsting van het eerste praatcafé van Trefpunt Stan Antwerpen, met Dirk De Wachter, over beter leven met een (verstandelijke) handicap. Daarnaast vind je Luka elk jaar op de Missing You dag, voor jongeren die iemand verloren hebben. Eerst als deelnemer, maar recent deed ze met veel engagement de muzikale afsluiter en maakte ze het symposium ‘Rouwen is bouwen’ nog hartverwarmender. Luka zwart wit

Bij de eerste noot komt je haar al meteen overeind

“Na mijn debuut met Come Back voelde ik dat ik meer wou doen met muziek. Ik merkte op dat ik mensen echt kon raken. Dat was het moment waarop ik besloot om niet meer alleen in zomerbars of concertzaaltjes op te treden, maar ook op plaatsen waar muziek niet zo makkelijk binnenkomt. Dat zijn ook vaak net dié plaatsen waar muziek van een grotere betekenis zou kunnen zijn, waar mensen echt troost zouden kunnen vinden in mijn liedjes: Ziekenhuizen, gevangenissen, opvangcentra voor vluchtelingen en daklozen, de lijst is lang.” De verhalen die Luka op die plaatsen naar voor brengt, verwerkt ze in gevoelige teksten en waardevolle levenslessen die ze (in een volgend album 😉 wil delen met haar publiek. Mensen raken en dingen die haar frustreren of die in de taboesfeer hangen op haar manier echt bespreekbaar maken. Dat doorbreken van taboes en bespreekbaar maken van wat onbespreekbaar is, zal altijd deel uitmaken van Luka’s werk. Nu, maar zeker ook in de toekomst. Luka optreden kleur Foto”s: Buzzardmusic.

Alicia Franck bevestigt goede vorm

0

Alicia Franck bevestigt

Alicia Franck bevestigt goede vorm. Laura Verdonschot keert één week na virale infectie sterk terug! Met een 16de plek was de 28-jarige Alicia Franck zondag de ‘beste Belgische renster’ tijdens de UCI Wereldbekerwedstrijd in Benidorm. Onder massale belangstelling – er waren meer dan 10.000 aanwezigen – bevestigde de Oost-Vlaamse van het De Ceuster Bonache Cycling Team haar sterke vorm. Alicia behaalde vorige week op het Belgisch Kampioenschap in Lokeren nog brons met haar derde plek. “Het was opnieuw een snelle cross, maar in warme omstandigheden en dat deed goed na de koude van vorige week”, zegt Alicia lachend. Alicia Franck

Benidorm

Ik ben heel blij dat ik in Benidorm kon rijden, past perfect in m’n programma en het is zeker ook een meerwaarde mocht ik geselecteerd worden voor  het WK van volgende maand in Hoogerheide. Het zou mooi zijn als ik mijn goede vorm inderdaad kan aanhouden. Het seizoen is ondertussen ruim over halfweg, maar er is nog marge om wat te groeien en voor iemand die er alles altijd wil uithalen, werken dit soort prestaties alleen maar stimulerend.” Naast de prestatie van Alicia Franck, was er zondagnamiddag ook nog de terugkeer van haar collega Laura Verdonschot. “Vorige week was bitter, toen ik met een virale infectie last-minute moest afhaken voor het Belgisch Kampioenschap. Alicia Franck (1)

25ste plek was vandaag het hoogst haalbare

Ik zeg niet dat ik kon winnen, maar op basis van mijn eerdere prestaties was een medaille zeker haalbaar. Ja, ik heb zaterdag gevloekt (lacht), maar ik ben blij dat mijn herstel ondertussen gunstig verloopt. Een 25ste plek was vandaag het hoogst haalbare, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik op korte tijd weer kan aanknopen met het niveau van een paar weken geleden, toen ik enkele mooie top 10-plaatsen kon behalen”, zei de renster met Lommelse roots. Ook de andere rensters van het De Ceuster Bonache Cycling Team presteerden in Benidorm. Suzanne Verhoeven bolde als 39ste over de meet en bij de U23 kwam Belgisch beloftenkampioen Julie Brouwers aan op een 28ste plek. De Ceuster Bonache Cycling tean Julie Brouwers Goud  

Van Dyke & Friends derde zomershow

Van Dyke & Friends feelgoodshow

Van Dyke & Friends wordt een derde zomershow in Het Witte paard te Blankenberge. Voor het eerst in de jarenlange geschiedenis van het Witte Paard Theater kondigt producent en zaakvoerder Ben Van Den Keybus een derde zomershow aan: ‘Van Dyke & Friends’. Deze gloednieuwe feelgood show vol hits, sketches en vrolijke figuren zal meer dan ooit inzoomen op de visuele en eerder clowneske humor waarvoor Jan Van Dyke, een van Vlaanderens meest iconische komieken, internationaal bekend staat. Patrick Onzia, Wendy Van Wanten, Celien Hermans, Goele De Raedt en Franky Boy vervolledigen samen met de Vegas Showgirls de cast. Door deze extra zomershow opent het Blankenbergse theater deze zomer maar liefst zes dagen per week de deuren. Van Dijcke & Friends Celien Hermans

Het Witte Paard heeft een stevige reputatie opgebouwd

Het Witte Paard Theater heeft door de jaren heen een stevige reputatie opgebouwd. De zomershows staan gekend als de perfecte ontspanningskuur om even alle zorgen te vergeten. De avondshow ‘It’s My Life’ vol internationale circusacts en namen zoals Ianthe Tavernier, Sandrine en Maarten Cox, werd al eerder aangekondigd naast de nostalgische middagrevue ‘De Tijd van Toen’ met onder meer Jacky Lafon en Vanessa Chinitor. Met de extra vrolijke middagshow ‘Van Dyke & Friends’ breidt het aanbod nu gevoelig uit. Het Witte Paard Theater zal tijdens de zomermaanden van 2023 zes dagen per week de deuren openen en wil een nog breder publiek bereiken. Wendy Van Wanten Ben Van Den Keybus:  ‘De meeste mensen kennen Jan Van Dyke uit de Gaston & Leo films of uit ‘Twee straten verder’ op VTM, maar weinigen weten hoe succesvol hij internationaal carrière heeft gemaakt. Jan speelde jarenlang op iconische plaatsen zoals Lido in Parijs, Casino Loews in Monte Carlo en Tivoli in Kopenhagen. Ik ben blij dat hij deze zomer eindelijk weer terugkeert naar Blankenberge met een eigen volwaardige en gloednieuwe middagshow ‘Van Dyke & Friends’. Ook tijdens de avondshow ‘It’s My Life’ zal hij te zien zijn met enkele van zijn wereldberoemde acts.’

Reisleider Van Dyke Jan

Reisleider Jan Van Dyke neemt zij vrienden Patrick Onzia, Wendy Van Wanten, Celien Hermans, Goele De Raedt en Franky Boy mee op een vakantie in eigen land. Tijdens deze met muziek en humor overgoten namiddag show ‘Van Dyke & Friends’ passeert een bont gezelschap aan typetjes en figuren opnieuw de revue in Het Witte Paard Theater. Samen ontdekken ze de zee aan mogelijkheden van de Belgische kust en belanden ze in dolkomische situaties. De zee, het strand, de zon, de regen, een camping en zelfs een oorlogsmuseum. Jan zal hoe dan ook bewijzen dat onze kust alles in huis heeft voor een zorgeloze tijd. Van Dyke & Friends, van 20 juli tot en met 9 september 2023, 14u00, www.witte-paard.be Het Witte Paard      

De Ceuster Bonache Cycling Team bevestigt

0

De Ceuster Bonache Cycling Team bevestigt op BK

De Ceuster Bonache Cycling Team (dames) bevestigt opnieuw met 4 medailles en een nationale titel op het BK veldrijden. Afgelopen weekend werd in Lokeren het Belgisch Kampioenschap veldrijden beslecht. Voor het 100% Belgische, vrouwelijke De Ceuster Bonache Cycling Team werd het een voltreffer, want net als vorig jaar haalde de ploeg opnieuw 4 medailles en een nationale titel. Bij de Elite was het niet Laura Verdonschot, die zaterdagmorgen moest afhaken met een virale infectie, maar wel Alicia Franck die brons pakte na Sanne Cant en Marion Norbert-Riberolle. Bij de beloften U23 ging het goud en de titel naar de 20-jarige Julie Brouwers. Bij de clubrensters ging het zilver ook naar Julie en pakte de 42-jarige Ellen Van Loy, in haar laatste deelname, opnieuw een bronzen medaille. De Ceuster Bonache Cycling Team (2)

Tevreden met resultaten

Met deze resultaten kunnen we alleen maar tevreden zijn. Het motiveert ons nog meer om de ingeslagen weg in het vrouwenwielrennen verder te zetten”, klinkt het bij de hoofdsponsoren van het team. In aanwezigheid van de populaire Nonkel Jef, die de rensters kwam aanmoedigen op het terrein, schonk het team ook nog eens een cheque van meer dan 3.000 euro aan Think Pink voor de strijd tegen borstkanker. Voor het derde jaar op rij zijn Limburger Davy De Ceuster (Bouwkranenbedrijf De Ceuster) en Antwerpenaar Dirk Verbeeck (Bonache) nadrukkelijk aanwezig in het vrouwenwielrennen. Niet alleen als de hoofdsponsoren, maar vooral als de drijvende krachten achter het 9-koppige, Belgische De Ceuster Bonache Cycling Team.

people management

Samen met o.a. mentalcoach Hannelore De Vos (Moove Forward) en Johan De Coninck (Antwerp Rehab & Training) bracht het duo veldrijdsters Laura Verdonschot en Alicia Franck terug naar hun beste niveau. “Niet alleen in onze bedrijven, maar ook in ons wielerteam draait alles om people management. Wij geloven oprecht in mensen, geven hen graag kansen en het nodige vertrouwen. Met Laura zijn we begin vorig jaar gaan samenwerken op een moment dat zij het in haar carrière heel lastig had en diep zat. Samen met ons team hebben we haar maximaal ondersteund en zijn we erin blijven geloven dat ze opnieuw kon aanknopen met haar vroegere niveau. Als je ziet hoe ze de laatste weken vaak als ‘beste Belgische’ in het veld rondrijdt en haar goede conditie verzilvert in mooie uitslagen, kunnen we alleen maar zeggen dat we in ons opzet geslaagd zijn. De Ceuster Bonache Cycling tean Nonkel Jef

4 medailles

Uiteraard was het jammer dat ze zaterdagmorgen door een virale infectie niet kon starten op het BK in Lokeren. Het was een erg zure, omdat Laura bezig is aan een sterk seizoen, waardoor ze terecht als outsider werd vernoemd voor het kampioenschap. Lichamelijk en mentaal gaat het de goede richting uit. Ik verwacht haar snel weer in het veld en ze is er trouwens op gebrand om nog een sterk einde te breien aan haar seizoen”, zegt Davy De Ceuster. Net als vorig jaar was het op het BK Veldrijden opnieuw raak voor het De Ceuster Bonache Cycling Team. De ploeg stond afgelopen zaterdag met 7 rensters aan de start, goed voor 4 medailles. Voor het eerst stond Alicia Franck bij de Elite Vrouwen op het podium met een bronzen medaille.

Julie Brouwers haalde de gouden medaille bij beloften

Met de 20-jarige Julie Brouwers haalde het team de gouden medaille en de titel binnen bij de Belgische beloften. Diezelfde Julie haalde ook zilver bij de clubrensters. Het brons was in deze categorie voor de 42-jarige renster Ellen Van Loy, die op het einde van dit seizoen afscheid neemt van het veldrijden en jongerencoach wordt bij het team. “Laat ons niet vergeten dat ook Suzanne Verhoeven, Audrey De Keersmaeker, Kiona Dhont en Lies‘l Schevenels zaterdag een sterke wedstrijd hebben gereden”, vult Dirk Verbeeck aan. “Het mooie aan het team is dat ze elkaar goed aanvullen. Iedereen maakt elkaar sterker en dat zorgt voor mooie resultaten. Net als voor Laura, hebben we ook voor Alicia een kader gecreëerd waarin ze na haar covid-besmetting en langdurige inactiviteit, kan terugkeren naar haar beste niveau. De Ceuster Bonache Cycling tean Julie Brouwers Goud

Ellen Van Loy

Haar 2de plek in Essen en het brons op het BK tonen dat ze goed op weg is. En chapeau voor Ellen Van Loy, die in de herfst van haar carrière voor de zoveelste keer op het podium staat op een BK. Het is een plezier om te zien hoe ze in haar laatste weken als actieve veldrijdster met een brede glimlach rondrijdt en geniet van de wedstrijden. Dat zijn echt mooie dingen waar wij graag aan bijdragen.” Met nog enkele Wereldbekerwedstrijden, klassementscrossen én uiteraard het Wereldkampioenschap in Hoogerheide in het vooruitzicht, wordt het laatste stuk van het huidige veldritseizoen aangesneden. Bij het De Ceuster Bonache Cycling Team zitten ze ondertussen niet stil en kijken ze in de achtergrond al voorzichtig vooruit naar het komende seizoen.

investeren in het Belgisch vrouwenwielrennen

Net als de voorbije jaren zullen we blijven investeren in het vrouwenwielrennen en blijft de focus liggen op 100% Belgisch. Dat is onze kernwaarde die we niet willen veranderen. We kijken voortdurend hoe we de kern kunnen versterken, aanvullen en optimaliseren. Wij zijn One Team, dus wie bij ons aansluit moet inderdaad in dat plaatje passen. Met Ellen starten we de jeugdwerking op. Het verder professionaliseren van de omkadering, zowel in materialen als begeleiding is ook één van de zaken die we verder uitrollen. We liggen voor op schema. De stappen die we zetten gaan sneller dan verwacht (lacht), maar we hebben een solide basis, waardoor we het allemaal organisch kunnen inschuiven”, zegt Davy De Ceuster.

Borstkankerorganisatie Think Pink

Meer dan ooit is de koers een beleving en dus verwelkomde het De Ceuster Bonache Cycling Team het voorbije weekend meer dan 150 genodigden voor een unieke VIP-middag op het BK in Lokeren. In aanwezigheid van de geliefde Nonkel Jef, die enkele dagen voordien het parcours was komen verkennen, genoot iedereen van een namiddag topsport. Voorafgaand aan de wedstrijden mocht Ellen Van Loy namens het team nog een mooie cheque van 3.073 euro overhandigen aan de borstkankerorganisatie Think Pink. Dat bedrag werd de voorbije dagen opgehaald met een online veiling van Auctim, waarbij er gesigneerde wielertruitjes van o.a. Marianne Vos, Wout Van Aert, Lucinda Brand, Puck Pieterse en Eli Iserbyt per opbod voor het goede doel werden verkocht. Dit initiatief krijgt in de toekomst zeker nog een vervolg. De Ceuster Bonache Cycling Team Ellen Van Loy met cheque Foto’s: House Of Entertainment.

Onmisbare meubels in een modern interieur

0
Onmisbare meubels in een modern interieur

Onmisbare meubels in een modern interieur

Een modern interieur is de laatste tijd zeer populair. Wie aan een modern interieur denkt, denkt aan veel ruimte, strakke lijnen en een functioneel design dat toch een luxueuze uitstraling heeft. In zo’n interieur zijn er ook een paar eyecatchers die meteen de aandacht trekken. Strakke meubels en minimale decoratie, dat is waar een modern interieur voor staat. Wil jij ook een modern interieur? Deze meubels zijn onmisbaar voor het interieur van je dromen!

Minimalistisch design

In een modern interieur vind je niet meteen kleine spulletjes terug. Integendeel, dit interieur is minimalistisch ingericht. Het aantal meubels dat er staat, is eerder beperkt maar trekt wel meteen de aandacht. Daarnaast vind je in een minimalistisch interieur ook minimalistische kleuren terug, meer bepaald de basiskleuren zoals zwart, wit of grijs. Door deze kleuren overal door te trekken, creëer je een rustig interieur.

Strakke lijnen

Typerend aan een modern interieur: strakke lijnen. Beslis je om stoelen online te kopen? Let er dan op dat je kiest voor stijlvolle zetels, met strakke lijnen. Ook de salontafel of de stoelen moeten mooi bij het geheel passen, net als hoogglans meubels en kubistische vormen die het goed doen in dit soort interieur.

Haal de warmte in huis

Een modern interieur heeft nogal snel de neiging om koud aan te voelen. Door vooral met de kleuren wit, zwart en grijs te werken, heb je het idee dat je woning heel koel is ingericht. Wil je dat effect vermijden, integreer dan wat warme elementen. Een groot tapijt in een fluffy stof is een goed begin. Ook hout is een mooie toevoeging voor wat extra warmte.

Eyecatcher

In een interieur waar grijs, wit en zwart de bovenhand hebben, is het fijn om af en toe wat kleur toe te voegen. Dat maakt je interieur warmer en geeft het wat extra cachet. Vind je het fijn om kleur in details te laten terugkomen, kies dan voor kussens in een opvallende kleur zoals geel. Ook planten brengen meteen wat extra kleur in huis. Mag het wat meer zijn, kies dan voor een opvallende eyecatcher in een flashy kleur. In een kunstwerk bijvoorbeeld, in de vorm van een schilderij of een beeldhouwwerk, kan je heel wat kleur verwerken. Koop je je barstoelen online, kies dan niet voor saaie zwarte stoelen maar ga voor een kleurrijk exemplaar. Je kan ook zo’n barstoel in leder kopen, dat is een stof die prima past bij een modern interieur én de aandacht trekt. Foto Pixabay

Thierry Von Der Warth Million Memories

Thierry Von Der Warth is geen onbekende

Thierry Von Der Warth is al lang geen onbekende meer binnen de internationale dance scene. Naar jaarlijkse gewoonte staat hij op de grootste festivalpodia. Van het Hongaarse Balaton tot Tomorrowland Winter in de Franse Alpen, met als hoogtepunt natuurlijk Tomorrowland in Boom. Maar zoals menig Hasseltse student al weet, kan je hem ook wekelijks op donderdag terugvinden in Versuz, één van de grootste clubs van België. Ook op Moose Bar XXL, het grote Après-ski feest én De Foute Party van Qmusic in het Antwerps Sportpaleis kan je Von Der Warth’s muziek horen. “Dankzij de veelzijdigheid van de venues en festivals waar ik speel, kan ik mijn eigen muziek uittesten. Thierry Von Der Warth Million Memories

Nieuwste single ‘Million Memories’

Het publiek werd helemaal wild toen ze mijn nieuwste single ‘Million Memories’ voor het eerst hoorden”, zegt Thierry Von Der Warth. En dat enthousiasme bij het publiek vertaalt zich al meteen in de streamingcijfers. De single haalt na 2 weken al meteen 250.000 streams op Spotify. Thierry’s muziek wordt in België, maar ook in het buitenland gesmaakt. Dankzij de magische mijlpaal van 1 miljoen maandelijkse luisteraars vervoegt hij het lijstje van meest gestreamde Belgische artiesten en zo staat hij momenteel op de 13e plek binnen het dance genre, net onder Netsky, Like Mike en Anouk Matton. “Stel je voor dat je op een warme zomeravond uitgaat, je vrij voelt en waardevolle momenten creëert. Thierry Von Der Warth Million Memories straeming

Veel support van Spotify

Dat is waar ‘Million Memories’ over gaat. Bij mij gaat het vooral om het creëren van herinneringen. Bovendien zal het nummer, dankzij de toevoeging van een Nigeriaans koor, zeker in ieders geheugen blijven hangen”, zegt Von Der Warth. ‘Million Memories’ mag alvast rekenen op immens veel support van Spotify. De single is te beluisteren in grote playlists zoals New Music Friday BE (28.000 volgers) én NL (250.000), Hot New Dance (135.000) en met als kerst op de taart, de Tropical House-playlist met 2.1 miljoen (!) volgers. Ook zijn ‘Sunset Lovers’ staat nog steeds in die laatste playlist op #2. ‘Million Memories’, de nieuwe single van Thierry Von Der Warth, kan u beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Het samenstellen van de perfecte gin box voor Valentijn

0
Het samenstellen van de perfecte gin box voor Valentijn

Het samenstellen van de perfecte gin box voor Valentijn

Valentijnsdag is een tijd om de mensen die je liefhebt te verwennen. Een gin box als cadeau is een geweldige manier om dat te doen. Gin is een populaire drank die in de afgelopen jaren een ware comeback heeft gemaakt en het aanbod is de afgelopen jaren alleen maar groter geworden. Een gin box als cadeau geeft de ontvanger de kans om verschillende smaken en merken te ontdekken en het maakt ook nog eens een heel origineel cadeau. Hier zijn enkele tips om te helpen bij het samenstellen van de perfecte gin box.

Uitkiezen van de juiste smaken

Er zijn zoveel verschillende soorten gin beschikbaar, dus het is belangrijk om te weten wat de smaak van de ontvanger is. Sommige mensen houden van kruidige gins, terwijl andere juist gek zijn op fruitige smaken. Een gin met kruiden zoals koriander, jeneverbes en kardemom geeft vaak een specerijen aroma, terwijl een gin met bloemen zoals lavendel een bloemig aroma geeft. Als je twijfelt over de smaak van de ontvanger, kun je altijd een aantal mini flessen kopen en een assortiment maken. Dit geeft de ontvanger de kans om verschillende smaken te proeven en te ontdekken welke smaken het beste bij hem of haar passen.

Kiezen van de juiste merken

Net als bij smaken, zijn er veel verschillende merken gin beschikbaar. Als je weet welke merken de ontvanger al kent en lekker vindt, kun je daarop focussen. Als je niet zeker weet welke merken de ontvanger lekker vindt, kun je altijd gaan voor bekende merken of merken die goed worden beoordeeld door gin-experts. Er zijn veel grote merken die zich richten op een specifieke smaak, zoals Hendrick’s met zijn unieke smaak van komkommer en jeneverbes, of Boodles met zijn kruidige smaak. Maar ook kleinere, onafhankelijke gin distilleerderijen zijn zeker de moeite waard om te ontdekken.

Extra’s toevoegen

Een gin box is niet compleet zonder de juiste garnituren en tonics. Voeg een aantal tonic waters toe aan de box, samen met een aantal garnituren zoals citroenen, sinaasappels, kruiden en jeneverbessen. Dit zorgt ervoor dat de ontvanger alles heeft wat ze nodig hebben om de perfecte gin-tonic te maken. Tonics kunnen variëren van droog tot zoet, dus overweeg welke smaak het beste bij de gekozen gin past. Garnituren zoals citroenen en sinaasappels geven een frisse smaak, terwijl kruiden zoals jeneverbes een extra kruidige smaak geven. Denk er ook aan om eventueel een jigger of een speciaal gin glas toe te voegen, om de gin-tonic ervaring compleet te maken.

Verpakking

Tot slot is de verpakking van de gin box net zo belangrijk als de inhoud. Zorg ervoor dat de box er aantrekkelijk uitziet en overbrengt wat voor cadeau het is. Je kunt bijvoorbeeld een mooie houten doos of een mand gebruiken en de gin flessen stijlvol inpakken. Of je kunt kiezen voor een luxe cadeauverpakking, zoals een fraai doosje of een elegante hoes. Dit maakt het cadeau extra speciaal.

Een geslaagde Valentijnsdag

Door deze tips in acht te nemen, zul je een gin box samenstellen die de ontvanger zeker zal waarderen. Het is een origineel cadeau met een persoonlijk tintje, en een geweldige manier om te laten zien dat je om de smaak van de ontvanger geeft. Of je nu een ervaren gin drinker bent of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau, een gin box is een geweldige keuze voor Valentijnsdag.

Hoe creëer jij een prachtige tuin?

0
en prachtige tuin lie-g81a3c8550_1920

Hoe creëer jij een prachtige tuin?

Foto Pixabay Ben je de trotse eigenaar van een tuin, of huur je een woning met een mooie tuin? Dan ben je een gelukkig mens, want lang niet iedereen is voorzien van een tuin. Wanneer je dus een prachtige tuin hebt, dan is het ook belangrijk om optimaal van de tuin te genieten. Maar hoe ziet een geweldige tuin er dan precies uit? Lees er hier meer over!

Een terras kan niet ontbreken

Natuurlijk kan je tuin niet zonder een terras. Een terras is bijzonder aangenaam, want dan kun je de gehele zomer genieten van het aangename weer. Nodig je vrienden en familie uit en maak er elke avond een feestje van in de tuin. Uiteraard is het ook mogelijk om het terras te gebruiken bij kouder weer. Je kunt namelijk een terrasverwarming van elektrische-terrasverwarming.be aanschaffen. Dan kun je ook in de winter optimaal van je prachtige terras genieten.

Ga voor gras in de tuin

Wanneer je een relatief grote tuin hebt, dan is het ook geen slecht idee om gras te zaaien. Gras in de tuin is om meerdere redenen namelijk voordelig. In de eerste plaats geeft het een fijne uitstraling. Het ziet er verzorgd en netjes uit. Daarnaast is het ook bijzonder praktisch voor ouders met jonge kinderen. Ze kunnen dan namelijk heerlijk in het gras spelen. Elk kind vindt het immers leuk om in de tuin te spelen. Maar met tegels is dat allemaal toch een stuk lastiger. Veel tuinbezitters denken dat gras veel onderhoudswerkzaamheden met zich meebrengt. Je moet het gras uiteraard maaien, maar ook tegels moeten onderhouden worden. Daar komt namelijk onkruid tussen en op een gegeven moment zien de tegels er ook minder mooi uit.

Ga voor een unieke stijl

De tuin moet niet enkel praktisch zijn, maar uiteraard moet de tuin er ook mooi uitzien. De tuin is namelijk jouw visitekaartje. Om die reden is het verstandig om voor een unieke tuinstijl te gaan. Heb je weinig gevoel voor stijl? Dan kun je op internet kijken voor inspiratie, maar je kunt gelukkig ook een professional inschakelen. Je hebt hoveniersbedrijven die geweldige ideeën hebben. Ze weten van elke tuin iets krachtigs te maken.

Ga voor omgevingsgeluiden

Vind je het aangenaam om een lekker boek in de tuin te lezen? Dan is het ook belangrijk om je tuin te voorzien van mooie omgevingsgeluiden. Je kunt bijvoorbeeld voor kabbelend water gaan of een mooie boom in de tuin planten. Op die manier maak je de tuin levendig.

VAPEURS 4 – OP SAFARI

VAPEURS 4 – OP SAFARI vanaf 26 januari 2023

VAPEURS 4 – OP SAFARI is vanaf 26 januari 2023 voor de eerste keer te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen. De eerste drie edities van het theaterstuk “Vapeurs” waren telkens een schot in de roos. Deze keer zullen de vier hartsvriendinnen de Afrikaanse wildernis onveilig maken. Glamping en een heuse safaritocht ondanks die vervelende vapeurs… De regie is opnieuw in handen van Martin Michel en de teksten zijn van Allard Blom. Niemand minder dan Dirk Van Vooren is spelcoach van dienst. Vapeurs 4 Dirk Van Vooren

samenwerking met vier topactrices

De pers was vandaag te gast op een repetitie van deze heerlijke vriendinnenkomedie. Caroline Maes, Karin Jacobs, Lulu Aertgeerts en Anne Mie Gils zetten hun beste beentje voor in het hoofdkwartier van het productiehuis in Puurs. Dit onder deskundige leiding van spelcoach én coproducent Dirk Van Vooren. Dirk gaf alvast een positieve stand van zaken over de planning voor de komende weken en de samenwerking met deze vier topactrices. Vapeurs 4 actrices en Dirk

Een échte feel good komedie

“De voorstelling is een échte feel good komedie. De humor is herkenbaar en dat maakt het zo’n leuke voorstelling voor iedereen. Goed om weten: alle vier de actrices zingen in de voorstelling. Ze hebben ook elk een solo. We repeteren nog een dikke week bij Backstage Producties. Daarna verhuizen we naar Theater Elckerlyc in Antwerpen. We kijken er naar uit om deze heerlijke voorstelling te laten zien aan het publiek.” Vapeurs 4 de actrices

vriendinnenclubje ’The Flying Vapeurs’

2023 gaat van start met een splinternieuw avontuur van het vriendinnenclubje ’The Flying Vapeurs’. Eerst hebben ze Bali verkend, daarna stonden ze op de skilatten in Oostenrijk en vorige keer beleefden ze dolle nachten op een cruise. Deze keer trekken ze naar Zuid-Afrika. Een avontuur over zichzelf verliezen in safari’s, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent. ‘Vapeurs 4 – Op safari’ is het vierde deel in een reeks van succesvolle vriendinnenkomedies. Stap opnieuw mee in deze hilarische voorstelling rond alle overgangsproblemen waarmee de vrouwen te kampen hebben. En geen nood, je hoeft de vorige belevenissen niet gezien te hebben om hiervan ten volle te kunnen genieten! ALGEMENE INFORMATIE EN TICKETS VAPEURS 4 – OP SAFARI, vanaf 26 januari 2023 in Theater Elckerlyc in Antwerpen: CAST: Lulu Aertgeerts, Anne Mie Gils, Karin Jacobs en Caroline Maes REGIE: Martin Michel SPELCOACHING: Dirk Van Vooren TEKST: Allard Blom Locatie: Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen Productie: Backstage Producties Tickets en informatie: www.backstage-producties.be Affiche Vapeurs 4 Op Safari