...

N-VA LvBurgemeester stelt kandidatenlijst voor en presenteert zich met veel ambitie

N-VA LvBurgemeester

N-VA LvBurgemeester stelt kandidatenlijst voor en presenteert zich met veel ambitie. De Dilbeekse N-VA, die opnieuw deelneemt aan de verkiezingen onder de naam N-VA – LvBurgemeester, maakt haar volledige lijst van 35 kandidaten bekend. De partij stapt met een mix van vertrouwde en nieuwe gezichten én veel ambitie naar de kiezer. Het doel is om Dilbeek verder te besturen met Willy Segers als burgemeester.  “De afgelopen maanden maakten we werk van een kandidatenlijst van 35 gemotiveerde mensen. 17 vrouwen, 18 mannen.

De Vlaamse Baron groepsfoto

15 nieuwe mensen

Een combinatie van gevestigde waarden, trouwe bestuursleden en 15 nieuwe mensen, geografisch gespreid over alle deelgemeenten. Ik ben fier om deze lijst terug te kunnen trekken: een goede mix van nieuwe gemotiveerde mensen, bestuurders met veel ervaring en mensen met veel engagement in en voor Dilbeek. De ideale mix om een gemeente zoals Dilbeek te besturen. We gaan voluit voor een 3de termijn als leidende partij”, vervolgt Willy Segers. Naast burgemeester Willy Segers stellen de 3 schepenen zich opnieuw kandidaat: Stijn Quaghebeur, David De Freyne en Harry De Win. Ook gemeenteraadsleden Karine Hellinckx, Fré Vanhee, Jan Erkelbout, Francis Tratsaert en Frank De Dobbeleer willen hun beste beentje blijven voorzetten voor Dilbeek.

N-VA kandidatenlijst Dilbeek 2024

Een nieuwe en jonge wind

In de top 10 worden 2 plaatsen ingenomen door volledig nieuwe gezichten: Veronique De Buyst op plaats 2 en Albien Brabant uit Groot-Bijgaarden op plaats 7. Er waait duidelijke een nieuwe en jonge wind door N-VA Dilbeek met jonge kandidaten zoals Dries De Ridder, Dieter Van Verdergem, Bryan Loef-Rimaux en Jovi Verheyen. De lijst wordt tenslotte geduwd en gesteund door ex-schepen Anneleen Van den Houte. De kandidaten zijn levensgroot te bewonderen op het grote spandoek aan de “Vlaamse Baron”, het N-VA pop-up café op het Gemeenteplein 3. En uiteraard in levende lijve in het pop-up café zelf, elke vrijdag vanaf 16u30.

De Vlaamse Baron ingang