...

Tom Helsen brengt ‘Världshits’ op 12 september in Owla Brugge

Tom Helsen brengt ‘Världshits’

Tom Helsen brengt ‘Världshits’ op 12 september in Owla Brugge. Op donderdag 12 september wordt Owla Brugge omgetoverd tot een zeer intieme setting voor ‘a man and his guitar’. De man is één van de meest getalenteerde Belgische singer-songwriters. Al meer dan een kwarteeuw bouwt hij doordacht aan een rijk repertoire en een dito reputatie. Zo verzorgde hij een tijd het voorprogramma van Dido en schitterde hij in het allereerste seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ (vtm).

Tom helsen met vest

een nieuw Engelstalig album

Na een zijsprong van drie jaar in het Nederlands, kiest Tom weer resoluut voor zijn oude liefde en brengt in 2024 een nieuw Engelstalig album uit. Deze keer koos hij voor ‘Världshits’ als titel van zijn 13de full album en gelijknamige tournee. Världshits is Zweeds voor wereldhits en een knipoog naar het land dat hij als de bakermat van de popmuziek ziet. Zweden is nu eenmaal een broeikas van wereldhits.

Tom Helsen Owla Brugge 2024

Kom op 12 september 2024 genieten van zijn unieke stem en ontdek de heerlijke Världshits van Tom Helsen in Owla Brugge! Tickets & info: owlabrugge.be.