...

DIGITAL: 88Salv, Kaki ‘Stop De Tijd’ (‘Don’t Give Up’)

DIGITAL: 88Salv, Kaki  ‘Stop De Tijd’

DIGITAL: 88Salv, Kaki  ‘Stop De Tijd’ (‘Don’t Give Up’). Altijd fijn wanneer de rapper/zanger 88Salv uitpakt met nieuwe muziek. Samen met Kiki krijgen we nu het onversneden ‘Stop De Tijd’, een release die gelijk ook de Engelstalige ondertitel ‘Don’t Give Up’ meekreeg. 88Salv omschrijft de muziek die hij uitbrengt als ‘Technopop’. Na ‘Lang Leve Mij’ blijft de man die op z’n 16de al muziek maakte creatief bezig. Met 400.000 volgers op TikTok zou deze track van DIGITAL: 88Salv, Kaki ook wel eens viraal kunnen gaan.

DIGITAL: Crazy Jack ‘Don’t Do It’

Crazy Jack is terug met een gloednieuwe knaller! ‘Don’t Do It’ borduurt voort op zijn debuutsingle ‘Japan’, een track waarvoor hij samenwerkte met Hans Glock en die ondertussen op weg is naar 3 miljoen Spotify-streams. Net als zijn voorganger combineert ‘Don’t Do It’’ harde techno met lyrics en is zo de perfecte tune om helemaal op los te gaan. Zo creëert hij een unieke eigen sound die overduidelijk aanslaat bij de luisteraars. Dus ondanks dat Crazy Jack een nieuwkomer is als het aankomt op het releasen van muziek, is hij vastberaden om ook van zijn tweede single ‘Don’t Do It’ een enorme hit te maken.

DIGITAL: Mies ‘Nostalgie’

Net als eerder uitgebrachte nummers van Mies is ook ‘Nostalgie’ een eerlijke track, waarop hij rapt over zijn diepste gevoelens en de dingen die hij heeft meegemaakt. Met zijn authentieke soundgevoelige lyrics en unieke flow bouwt Mies al enige tijd aan een steady fanbase. Met zijn signing bij ROQ ’N Rolla Music hoopt hij dit naar een hoger niveau te tillen. Mies is een artiest die je met zijn muziek en teksten raakt. Zijn nummers gaan veelal over gevoelige onderwerpen, zijn leven en de dingen die hij om zich heen ziet gebeuren.

Eminem

Op jonge leeftijd kwam hij in contact met de muziek van de Amerikaanse rapper Eminem en vanaf dat moment wist hij het zeker; hij wordt ook rapper. Wanneer hij in 2020 zijn vader verliest, wordt het maken van muziek zijn uitlaatklep en een reden voor hem om door te gaan. Sindsdien stopt Mies al zijn tijd, moeite en emotie in zijn muziek om te komen waar hij wil zijn.  Recentelijk tekende Mies bij ROQ ’N Rolla Music en is hij ready om zijn verhaal via zijn muziek te delen. Hij hoopt met zijn muziek mensen die in een zelfde soort situatie zitten of hebben gezeten te helpen of te inspireren, maar zijn grootste doel is mensen door zijn muziek te verbinden