...

Theresia Serena stelt voor ‘My Reality’

Theresia Serena met ‘My Reality’

Theresia Serena stelt voor ‘My Reality’. Het is weer tijd voor een energieke, krachtige song van het aanstormende talent Theresia Serena. Amper een half jaar geleden bracht de singer-songwriter haar debuutsingle ‘Valley Of The Dolls’ uit en nu is ze terug met ‘My Reality’. Deze powerful popsong met Arabische invloeden geeft een kijkje in het hoofd van Theresia. Ze neemt je mee naar haar fantasiewereld, waarin alles mogelijk is!

Theresia Serena My Reality

een prachtige fantasiewereld

Het idee voor de track ontstond in de studio toen Theresia even wegzonk in gedachten en belandde in een prachtige fantasiewereld. Binnen een sessie schreef ze het volledige nummer en samen met producers Max Oude Weernink en Bart Possemis nam ze ‘My Reality’ op. Met empowering lyrics als “They told me fairytales don’t happen in reality. That’s why I made a whole wide world just for me” , wil Theresia de boodschap overbrengen dat je fantasie geen grenzen kent en dat je nooit moet stoppen met dromen!

Een prachtige video

Voor ‘My Reality’ schoot Theresia Serena ook een prachtige video, waarin haar fantasiewereld tot leven komt. Theresia is niet alleen de ster van de video, samen met haar verloofde Ian Hooglander nam ze ook de productie en regie op zich. Het eindresultaat is een prachtige dromerige video, waarin Theresia laat zien hoe getalenteerd ze is!