...

Yannick Bovy x Slongs – ‘The Richest Man On The Planet’

Yannick Bovy x Slongs

Yannick Bovy x Slongs – ‘The Richest Man On The Planet’. Antwerpse artiest brengt een verrassend duet uit met Slongs (Dievanongs) Met voorsprong zijn ze het verrassendste duo van de zomer. De Antwerpse crooner (met internationale faam)  en de al even Antwerpse en alom geprezen Slongs. En een Engels/Antwerps duet? Moet kunnen…Vorige zomer bundelden hij en componist/producer Patrick Hamilton hun krachten met de Nederlandse hitschrijvers Didier de Ruyter en Kirsten Michel.

Hoes Yannick Bovy x Slongs, 'The Richest Man On The Planet'

Muzikale samenwerking

Tijdens die schrijfsessie werd ‘The Richest Man On The Planet’ geboren. Maar de swingende song miste nog een twist en die kwam er van Slongs. Zij had in het verleden al aangegeven dat een muzikale samenwerking met hem op haar to do lijstje stond.
Yannick en Slongs deden voor een frisse, eigentijdse sound beroep op producer Jérémie Vrielynck. De Nederlandse Huub Reijnders zorgde voor de eindmix. Zo is de meest opvallende samenwerking van deze zomer en ‘op deze aarde’, zoals Bovy en Slongs zingen, een feit!

THE RICHEST MAN ON THE PLANET, de nieuwe single van Yannick Bovy & Slongs, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.