...

‘Freedom’, de nieuwe single van .FEN

Freedom nieuwe single van .FEN

‘Freedom’, de nieuwe single van .FEN Funk-soul uit Vilvoorde. ‘Freedom’, de nieuwe single van .Fen bevat alle ingrediënten om je te laten wegdromen op een heerlijke groove. Net of je op een stralende dag aan het cruisen bent met een lichte zeebries door je haren en Isaac Hayes en Stevie Wonder anno 2024 keuvelend op de achterbank genieten. ‘Freedom’ wil je even de alledaagse zorgen doen vergeten en je herinneren aan je diepste ambities, daar waar je echte vrijheid ligt. Durf dromen, breek de muren om je heen, ontplooi jezelf!

.fen Freedom

vierde single uit het album ‘Hero’

Met ‘Freedom’ presenteert .Fen de vierde single uit het recent verschenen album ‘Hero’, in een gepassioneerde productie van topproducer Babl Lemmens (Natalia, Laura Tesoro, Netsky). In de bijbehorende clip zie je .Fen aan het werk met zijn vaste muzikanten waarmee hij momenteel de podia onveilig maakt tijdens de ‘Hero’-livetour, een niet te missen belevenis voor alle liefhebbers van de betere funk & soul.

Over .Fen

De Vilvoordse singer-songwriter en muzikant .Fen debuteerde in 2013 succesvol met een Europees gesmaakt live eerbetoon aan Stevie Wonder. In 2021 volgde het album ‘Life Is Beautiful’, .Fen’s vlucht uit de Covid-lockdown. Met maar liefst 6 miljoen streams, waarvan 2 miljoen op Spotify, miste het zijn effect niet. In 2023 stelde .Fen zijn nieuwe album ‘Hero’ voor, waarvan de vooruitgeschoven titeltrack niet van de radio te branden was. De opvolgers ‘Make It’ en ‘In Love’ bevestigden.

Frankrijk

Ook over de grens in Frankrijk werd de soul van .Fen opgemerkt. Het leverde hem een passage op in ‘Du Son Dans Mon Salon’ https://music.youtube.com/watch?v=CUfMf0dIanE en in het France Télévision programma ‘Culture Box’. Live verzamelde .Fen een pak straffe muzikanten rond zich voor zijn  Hero-livtour, waarmee hij momenteel nog steeds concerteert https://www.youtube.com/watch?v=l7E7zLvD5ZU. Een lust voor oog en oor, dus gaat dat zien!

Volg .Fen op:
Facebook: https://www.facebook.com/fen.musique
TikTok: https://www.tiktok.com/@fenmusique
Youtube: https://www.youtube.com/@fen_music
Apple Music: https://music.apple.com/be/artist/fen/1549572934?l=nl 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/16UzGGDTW9EcoqruKMoBo1
Soundcloud: https://soundcloud.com/info-1425
Twitter: https://twitter.com/fenmusique
www.fenmusique.be