...

.Fen stelt voor ‘In Love’

.Fen stelt nieuwe single voor

.Fen stelt voor ‘In Love’. ‘In Love’ van .FEN: een ode aan liefde en passie. De nieuwste single ‘In Love’ van Vilvoordenaar .Fen is een onvervalst muzikaal juweeltje dat luisteraars meevoert naar een wereld vol liefde en passie. Dit betoverende nummer, doordrenkt met de tijdloze charme van Motown, is veel meer dan een romantisch liedje. Het is een gepassioneerde liefdesverklaring voor iedereen, of je nu alleen bent, een partner hebt of gewoon geniet van de soulmuziek. ‘In Love’ nodigt je uit om jezelf te verliezen in de liefde, om elke emotie intens te voelen en om de magie van menselijke relaties te vieren.

.Fen In Love

schoonheid en kracht van ware liefde

Een gepassioneerd statement over de schoonheid en kracht van ware liefde. Met zijn strijkers, koperblazers en achtergrondzang biedt ‘In Love’ dé perfecte setting voor .Fen om zijn soulvolle muzikaliteit helemaal los te laten. ‘In Love’ is de laatste voorloper van het nieuwe album ‘Hero’, dat op 20 oktober verschijnt en live voorgesteld wordt op zaterdag 21 oktober, in het Auditorium Abel Dubois in Bergen. .Fen, woonachtig in Vilvoorde, is een veelzijdige singer-songwriter en muzikant. In zijn muzikale universum komen pop, soul, funk en vele andere invloeden samen.

Een unieke artistieke identiteit

Al op jonge leeftijd werd hij aangetrokken door de groove van Stevie Wonder en de krachtige composities van JJ Goldman, waardoor hij een unieke artistieke identiteit ontwikkelde. In 2013 maakte hij zijn droom waar door een eerbetoon te brengen aan zijn idool Stevie Wonder met een show die een absoluut succes was in heel Europa.
In 2021 kwam het album ‘Life Is So Beautiful’ uit, zijn creatieve uitvlucht uit de corona-lockdown. Met de hedendaagse soularrangementen en beklijvende zang wist het album in geen tijd 6 miljoen streams te halen, waarvan 2 miljoen op Spotify.

topproducer Babl Lemmens

Eind 2023 volgt het album Hero, geproduceerd in samenwerking met Belgische topproducer Babl Lemmens (Netsky, Laura Tesoro, Natalia). “Het is zonder twijfel het album waarvan ik droomde om te schrijven en te componeren sinds ik muziek begon te maken” aldus .Fen. De titeltrack ‘Hero’ wist al menig radiostation voor zich te winnen. Niet alleen in België, ook in Frankrijk: .Fen zal centraal te gast zijn in het bekende online muzikale ontdekkingsprogramma ‘Du Son Dans Mon Salon’ en verschijnt binnenkort ook in het France Télévision programma ‘Culture Box’ om ‘Hero’ live te brengen.

Videoclip

De videoclip voor ‘In Love’ vertelt een ontroerend en inspirerend verhaal. Op de set van een tv-show staat .Fen voor de camera’s vol overgave te zingen. Aan de andere kant van het scherm zien we een kleine jongen uit een doorsnee gezin betoverd kijken, met sprankelende ogen en grote dromen om ooit op die plaats te kunnen staan. De positieve videoclip viert de kracht van muziek en hoe die levens kan veranderen, met een universele boodschap van hoop, doorzettingsvermogen en de verwezenlijking van je stoutste dromen.

Volg .Fen op:
Facebook: https://www.facebook.com/fen.musique
TikTok: https://www.tiktok.com/@fenmusique 
Youtube: https://www.youtube.com/@fen_music
Apple Music: https://music.apple.com/be/artist/fen/1549572934?l=nl 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/16UzGGDTW9EcoqruKMoBo1
Soundcloud: https://soundcloud.com/info-1425
Twitter: https://twitter.com/fenmusique 
www.fenmusique.be