...

.Fen – ‘Hero’

.Fen met Hero

.Fen presenteert zijn nieuwe single Hero. Na drie soloalbums, een Stevie Wonder tribute tour doorheen Europa én een 3e plaats in de Belgische selectieshow voor het Eurovisie Songfestival in 2012, is de singer-songwriter uit Vilvoorde helemaal terug met nieuwe muziek. Voor zijn nieuwe single ‘Hero’ ging .Fen “In moeilijke tijden hebben we allemaal een held nodig. Voor de één zal het zijn of haar vader zijn, een vriend of vriendin, voor anderen kan het gewoon een wildvreemde zijn die lief glimlacht.

.Fen Hero

Trouw aan de stijl van .Fen

Daarom schreef ik het liedje ‘Hero'”, zegt hij. De single blijft natuurlijk trouw aan de stijl van Fen en werd dankzij producer Bab Lemmens (Netsky, Laura Tesoro, Natalia) naar een hoger niveau getild. De tekst schreef hij zoals steeds, zelf. “Na een jaar van hard werken, ben ik heel fier om aan te kondigen dat er een nieuw album aankomt. De single ‘Hero’ is daar alvast een voorsmaakje van en is vooral een oproep om elkaar te helpen. Ik ben ervan overtuigd dat geluk in de allerkleinste dingen zit en dat wil ik bewijzen in ‘Hero’.

Meer dan 5 miljoen gecombineerde streams en views

” Zijn single ‘Life Is So Beautiful’ was een groot succes op Spotify. Zo werd de single opgepikt in grote playlists zoals ‘Made In Belgium’ en ‘New Music Friday’. Ook het laatste album van .Fen deed het goed en telt momenteel meer dan 5 miljoen gecombineerde streams en views. Zowel in Vlaanderen als Wallonië waren vele radiozenders fan van singles zoals ‘Proud’, ‘Give An Answer’ en ‘Open Your Eyes’.

‘Hero’, de nieuwe single van .Fen, kan je beluisteren op alle grote streamingplatformen.