...

Jeroen Verdick door de brandweer gered

Jeroen Verdick gered

Jeroen Verdick door de brandweer gered tijdens opnamen van de Grote Verdick show. Omstreeks 18u00 vanavond is op Pickx+, de premium tv-zender van Proximus, een gloednieuwe episode te zien van The Big Verdick Show. Zoals de kijker intussen gewoon is, wordt het een  aflevering met de meest virale filmpjesabsurde trends en komisch actuele onderwerpen.  Het wordt echter vooral een aflevering vol spanning en de nodige portie dramatiek. Aan het begin is namelijk te zien hoe Jeroen Verdick, de host van het feelgood programma, vast komt te zitten boven in zijn spiksplinternieuwe decor.

Jeroen Verdick tweede seizoen

 

Ambitie naar een Kastaar

Om zijn ambitie naar een Kastaar! kracht bij te zetten, vond hij het belangrijk het rock-‘n-rollgehalte in de uitzending naar een hoger niveau te tillen. Letterlijk dan. De weg naar de top ging vlot en snel, maar dan nam de hoogtevrees het over. Hoogmoed komt voor de val, maar dat is gelukkig niet al te letterlijk te nemen. Het resultaat van deze stunt was een telefoontje van de productie naar de brandweer, die hem op hun beurt uit de stellingen kwamen halen. Wanneer Jeroen uiteindelijk bekomen was van het bijzondere voorval, kon de show gelukkig toch hervatten.

Jeroen Verdick op stelling

De volledige aflevering is vanavond omstreeks 18u00 te bekijken op Pickx+. Volgende week zondag, 24 maart 2024, is er de voorlopig laatste aflevering van het tweede seizoen. 

Jeroen Verdick (3)

Foto’s: House Of Entertainment.