...

Vroeg Pieken hit dankzij Regi, Kristel en Pauline Slangen

Vroeg Pieken, Buren Van De Brandweer

Vroeg Pieken hit dankzij Regi en Pauline Slangen voor Buren Van De Brandweer. Nog voor het avondfeest in alle hevigheid losbarstte en de huwelijksplechtigheid van Regi en Kristel was voltrokken, viel Pauline Slangen al in de prijzen met haar ‘Vroeg Pieken’-award. Het was Kristel die de onderscheiding uitreikte aan de persoon die het vroegste piekte voor het eigenlijke feest van start ging. Toen Pauline de prijs in ontvangst nam, was ze zichtbaar blij ontroerd met ‘de eerste grote prijs in haar carrière’, zoals ze die zelf omschreef in de live uitzending. “We zijn Regi, Kristel en Pauline heel dankbaar,” begint de Nederlandse partyformatie Buren van de Brandweer het gesprek.

Vroeg Pieken Buren Van De Brandweer

Onze nieuwe single

Ook bij ons scoort het gezelschap aan de lopende band hits met o.a. ‘Lekker Pik’ of de remix van de Laïs-klassieker van ’t Smidje’. “Laat ‘Vroeg Pieken’ nu nét onze nieuwe single zijn die we een paar weken geleden lanceerden. In Nederland snappen ze wat het is wanneer je voor aanvang van het feestje al te vroeg piekt (lacht). We hadden geen flauw benul of onze Vlaamse vrienden het eveneens verstonden, maar daar is sinds de huwelijksplechtigheid van Regi en Kristel overduidelijk verandering in gekomen. Niet alleen de jeugd, maar een veel ruimer deel van de Vlamingen begrijpt nu perfect wat het is wanneer je al te vroeg in vorm bent voor het feestje (lacht).

 Buren Van De Brandweer met accordeon

Regi-weddingeffect

Als we naar de ‘Vroeg Pieken’-streams kijken hebben we het door ons omschreven Regi-weddingeffect (lacht) gevoeld. De single trekt weer stevig aan, mede door het filmpje dat we via TikTok-deelden en inmiddels al meer dan 50.000 keer werd bekeken. Het is een heerlijke dansplaat die vraagt om lekker mee te zingen. Afgelopen carnaval hebben wij op diverse plekken de beelden gedraaid, in een aangepast outfit, bij het clipje dat inmiddels viraal gaat. Een groot verhaal moet je er niet achter zoeken, behalve dat we ons met Buren van de Brandweer, zoals steeds, geweldig hebben geamuseerd tijdens de clipopnames. Met dit nummer zijn we overduidelijk nog niet klaar, zeker nu de song weer extra aandacht en streams pakt in de Lage Landen. Heerlijk toch!”, zeggen de mannen unaniem enthousiast.