...

Danny Walschaers voor het eerst op TV

Danny Walschaers (59) influencer

Danny Walschaers (59) influencer uit Mechelen voor het eerst op TV. Danny Walschaers (59) uit Leest (Mechelen) en zijn vrouw Adeline Desmedt (59) hebben een bijzonder paar maanden achter de rug. Exact één jaar geleden besloot Danny, op aanraden van de longarts na een astma-diagnose, zijn leven volledig om te gooien en gezonder te worden. Met behulp van voedingssupplementen en een andere levensstijl is het hem gelukt om zijn doel te bereiken. Om andere mensen te inspireren, documenteerde hij zijn ervaringen en deelde die op sociale media onder de naam ‘Gezond leven, toch genieten’. Elf maanden verder en 16 kilo lichter, is Danny zowaar een fenomeen geworden. Met 19.400 volgers op Instagram en een kleine 23.000 volgers op TikTok, kan hij voortaan door het leven gaan als influencer.

Danny Walschaers en Jeroen Verdick

The Big Verdick Show op Pickx+

Ook Jeroen Verdick, comedian en host van The Big Verdick Show op Pickx+, is dit opmerkelijke verhaal niet ontgaan: “Er zijn mensen die de zotste trucjes leren, van gebouwen springen of een volledig programma bedenken om viraal te gaan. Danny heeft niets meer nodig dan een warme maaltijd en een nog warmer hart.” Jeroen was zodanig onder de indruk, dat hij hem uitnodigde in The Big Verdick Show, zodat nog meer mensen hem en zijn boodschap kunnen ontdekken. Zo gezegd, zo gedaan. Danny en vrouw Adeline zijn deze week te gast in een gloednieuwe aflevering van de show, die elke zondag omstreeks 18u00 op Pickx+ te zien is. De afleveringen worden op maandag omstreeks 23u00 herhaald en zijn nadien ook on demand te bekijken.

tweede opnames Jeroen Verdick (3)

Een topgast

Wat een topgast is Danny! Door zijn ervaring als marktkramer heeft hij een heel vlotte babbel. Het werd bijna The Big Walschaers Show“, lacht Jeroen na de opname, duidelijk positief verrast door zijn gast. Ook Danny zelf leek erg tevreden: “We werden super goed ontvangen en voelden ons meteen op ons gemak tijdens de opname. Ik mocht gewoon mezelf zijn en mijn verhaal vertellen zoals ik dat wou. Ze hadden zelfs een lekkere verrassing voor ons voorzien! Ik heb doorheen de hele opname zitten lachen, het is echt grappig. We zijn zeer blij dat Jeroen ons helpt met het verspreiden van onze boodschap. Daar zijn we heel dankbaar voor.”

 

Pickx+ (1)