...

Gert & James ZomerRevue

Gert & Jmes gaan voor ZomeRevue

Gert & James gaan deze zomer voor een echte  ZomerRevue. Deze zomer brengen Gert Verhulst en James Cooke samen een onvergetelijke ZomerRevue voor jong en oud aan de kust. Een show met livemuziek, hilarische sketches en een groots ensemble. Sidekicks Karen Damen en Ruth Beeckmans zullen Gert en James vergezellen op het podium van het Plopsa Theater. Het wordt een wervelende, glamoureuze show!

Revue in een modern Jasje

De ideale gelegenheid voor nieuwsgierigen om kennis te maken met het genre revue, in een modern jasje. Een avond topentertainment aan de kust. De ZomerRevue zal vanaf juli 2024 exclusief te zien zijn in het Plopsa Theater in De Panne. Dus na Blankenberge, Antwerpen is het nu de beurt aan De Panne voor een derde zomerrevue.

Gert Verhulst – “Het is geen geheim dat ik een groot liefhebber van het genre ben. Het Plopsa Theater in De Panne past perfect bij de glamoureuze sfeer die we willen uitstralen met de revue. De bezoekers zouden het zelfs kunnen combineren met een nachtje in het Plopsa Hotel om de ervaring compleet te maken.”

James Cooke – “Het wordt een show voor iedereen, met livemuziek van onze XL-band en een fantastisch ensemble. Het wordt zeker de moeite waard!”

Gert & James ZomerRevue

PRAKTISCHE INFO

Vanaf 21 juli 2024

Plopsa Theater in De Panne

Tickets & info: www.zomerrevue.live.