...

Vlaamse showbizz repeteert voor Winterrevue

Vlaamse showbizz repeteert in Antwerpen

Vlaamse showbizz repeteert voor WINTERREVUE “WITH FRIENDS”. Master of ceremony Hugo en de hoofdcast leren hun bekende vrienden alle tips & tricks van een spetterende revue. Gert Verhulst & James Cooke, Kürt Rogiers, Luc Appermont & Bart Kaëll, Christoff, Karen Damen en Peter Van de Veire worden klaargestoomd voor dé theateruitstap tijdens de feestdagen: WINTERREVUE “WITH FRIENDS”. Backstage Producties kijkt er nu al naar uit. Op 15 december start de Winterrevue “WITH FRIENDS” in een regie van Stefan Staes met Hugo Sigal als Master of Ceremony. Het publiek wordt opnieuw verwend met een fantastische, gloednieuwe show verzorgd door de vaste ploeg met o.a. Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke. De échte fans zagen alvast een leuke nieuw personage de revue passeren op diverse social media: een heerlijke Tomas Koek. (zie video onder het bericht)

Vlaamse Winterrevue With Friends

Matthew Michel

We melden ook graag dat de vaste Vlaamse ploeg werd aangevuld met niemand minder dan Matthew Michel die mee zal schitteren op het podium. De vaste ploeg is ondertussen al enkele weken aan het repeteren en sinds deze week worden ook de bekende “friends” van master of ceremony Hugo klaargestoomd voor de WINTERREVUE WITH FRIENDS. Het vaste theaterpubliek weet dat een goede revue bestaat uit enkele belangrijke ingrediënten: leuke, verrassende sketches, straffe live-muziek én een waanzinnig spektakel. Precies daarom gaat BACKSTAGE PRODUCTIES nog een stapje verder en pakken ze uit met een gloednieuwe formule waarbij Hugo Sigal elk weekend nieuwe, bekende “friends” uitnodigt op de winterrevue. Gert Verhulst & James Cooke doen mee tijdens het openingsweekend.

Vlaamse Winterrevue with friends (0)

Luc Appermont & Bart Kaëll

Kürt Rogiers schittert een weekje later op hetzelfde podium, Luc Appermont & Bart Kaëll staan garant voor een legendarische oudejaarsavond en zanger Christoff zorgt de week daarna dat het dak eraf gaat. Publiekslievelinge Karen Damen vergezelt Hugo op 11 en 12 januari. De Winterrevue “WITH FRIENDS” sluit af in stijl met Peter Van de Veire als centrale ‘friend’. Deze “friends” krijgen les in alle geheimen van de komende Winterrevue! De sfeer zit er alvast goed in! Er werkt een ervaren creatief team mee aan deze winterrevue met o.a. choreograaf Laurent Flament, Thomas Vanhauwaert met een live orkest van zes muzikanten onder zijn leiding, vocale leiding door Ann Van den Broeck en regisseur Stefan Staes. De Winterrevue “WITH FRIENDS” is te zien van 15 december 2023 tot en met 14 januari 2024 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Winterrevue 'With Friends' Luc Appermont & Bart Kaëll

Info en tickets: www.backstage-producties.be