...

Robert Van Hemert: Zoet, Zout, Zuur

Robert Van Hemert en Zoet, Zout, Zuur

Robert Van Hemert met Zoet, Zout, Zuur. Heerlijk Spaansgetinte polonaise-sensatie ‘Zoet, Zout, Zuur’ van Van Hemert steekt de grens over! “Maria, que pasa?” Wel, heel wat zo blijkt! Met nagenoeg 5 miljoen streams op Spotify heeft de artiest dé volkshit van het voorjaar op zak. Gaat deze klepper ook bij ons ‘Engelbewaarder’ van Marco Schuitmaker achterna? Gezien het massale polonaise- en instant meezingeffect zou het zomaar eens kunnen! Eén ding is zeker, eens je geproefd hebt van ‘Zoet, Zout, Zuur’ wil je meer, meer, meer! 

Hoes Robert Van hemert Zoet Zout Zuur

Een ware triomftocht bezig bij onze noorderburen

Hij is aan een ware triomftocht bezig bij onze noorderburen en verovert de hitlijsten met zijn aanstekelijke single ‘Zoet, Zout, Zuur’. Na zijn opvallende passage bij Radio 538 werd hij bovendien aangekondigd als een van de optredende acts tijdens 538 Koningsdag eind april. De aanhoudende populariteit van ‘Zoet, Zout, Zuur’ – de release dateert al van mei 2023 – wordt niet alleen op de radio, maar ook op streamingdiensten duidelijk. De single maakte opnieuw indruk door deze week op te duiken in de Spotify viral top 100 en klom aanzienlijk in de ranglijsten van meest gestreamde singles op Spotify. De kaap van 5 miljoen streams is slechts een kwestie van dagen…

Muziekfeest van het Jaar

Nederland gaat voor de bijl, zoveel is duidelijk. Getuige de vele meezingfilmpjes die je volop op TikTok en andere social media vindt.  Zoet, Zout, Zuurwas dan ook een onbetwist hoogtepunt in Robert van Hemerts live optredens: tijdens Muziekfeest op het Plein én drie avonden Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome (respectievelijk nog eens op video door ruim 1,3 en 2,5 miljoen kijkers bekeken), en natuurlijk ook op zijn eigen uitverkochte optreden in Leiden. ‘Zoet, Zout, Zuur’ is een volkshit van het zuiverste water en een anthem in the making, zoveel is duidelijk. En nu ook Vlaanderen zich begint te roeren, steekt hij maar al te graag de grens over om de polonaise aan te steken!

Overt Robert van Hemert

In 2022 won Robert de finale van het TV-programma ‘De Hollandse Nieuwe’, wat hem een optreden opleverde bij ‘De Toppers in Concert’ in de Johan Cruijff ArenA en tijdens het Mega Piraten Festijn in GelreDome. 2023 was het jaar van de bevestiging: Robert lanceerde met succes de hit ‘Zoet, Zout, Zuur’ en gaf o.a. zijn allereerste concert in een uitverkocht Stadsgehoorzaal in Leiden. 2024 gaat verder op dat elan: bij Radio 538 wint Robert van Hemert in februari de Smulschijf met ‘Zoet, Zout, Zuur‘, wat hem op de live affiche zet van de 538 Koningsdag. Hoog tijd om Vlaanderen kennis te laten maken met deze onweerstaanbare hit!