...

Javahn – ‘Papier’

Javahn met Papier

Inhoudsopgave toon

Javahn debuteert met het breekbare ‘Papier’ Muziek uit West-Vlaanderen veroverde op eigen merites een geheel eigen plaats binnen de Vlaamse muziekgeschiedenis. Van Willem Vermandere over Het Zesde Metaal tot Flip Kowlier en Brihang, iets in het water aldaar levert steevast boeiend materiaal op én, zoals net nog bleek in Brugge tijdens ‘De Warmste Week’, ook live vuurwerk. Nieuw in het rijtje: Javahn, die komt aankloppen met zijn eigen verhaal. Zijn eerste release ‘Papier‘ windt er geen doekjes om en toont zijn ambitie om een eigen sound te creëren tussen Metejoor en Het Zesde Metaal in. In “Papier” neemt je mee op een intieme reis, waar de littekens van het leven als plooien op papier verschijnen.

Javahn Papier

Een emotionele reis

Elk woord weeft een verhaal van doorbijten, van opstaan na elke val, zonder jezelf te laten verscheuren door de harde klappen van het lot. De melodie is als een warme deken, terwijl de tekst uitnodigt om na te denken over kracht die schuilt in kwetsbaarheid. “Papier” is niet zomaar een lied, het is een emotionele reis die je opnieuw in contact brengt met je innerlijke sterkte en vergeten weerbaarheid. ze willen je raken en doen nadenken. Om je zo de kracht te doen vinden die in ieder van ons schuilt om elke uitdaging te doorstaan. Zonder jezelf ooit te laten verscheuren als ‘Papier‘.

Javahn zwart-wit

Over Javahn

Javahn is Joeri Decuyper, zanger en ritmegitarist die zijn eigen biografische liedjes schrijft. Zijn repertoire omvat voornamelijk luistermuziek met een persoonlijke touch, die hij live on stage met een professionele band vertolkt. Zijn ambitie is om een geluid te creëren tussen ‘Het Zesde Metaal‘ en ‘Metejoor‘ in.

VOLG JAVAHN:  https://www.facebook.com/javahnmagic.