...

Gene , Stan en The Starlings in Owla

Gene Thomas

Gene Thomas, Stan Van Samang en The Starlings met intieme concerten in Owla Brugge. Onder de noemer ‘Owla Unplugged’ brengt eventlocatie Owla Brugge in 2024 intieme concerten van absolute topartiesten naar de West-Vlaamse provinciehoofdstad. Op donderdag 15 februari bijt muzikale duizendpoot Gene Thomas de spits af met zijn nieuwe, zeer persoonlijke theatertour ‘Kom wat dichterbij’. Op donderdag 14 maart is het de beurt aan Stan Van Samang om het publiek te betoveren met zijn waanzinnige stem en tijdloze hits tijdens ‘Stan Zingt’. The Starlings nemen je op donderdag 18 april mee op een emotionele, muzikale reis vol dromen, verlangens en vooral veel liefde. Info en tickets voor deze prachtige concerten via owlabrugge.be.

Gene Thomas Concert Brugge 2024

Gene Thomas “Kom Wat Dichter Bij”

Stan Van Samang

Dit voorjaar brengt Stan Van Samang met ‘Stan Zingt’ enkele exclusieve concerten op de planken in Vlaanderen. Stan wordt hierin enkel begeleid door zijn vaste pianist Bert Gielen. Op maat gemaakt dus voor een mooie en intieme locatie als Owla Brugge! Stan Van Samang, een begenadigd muzikant met een onmiskenbaar talent. Zijn stem betovert, zijn muziek raakt.  Met een indrukwekkende carrière en een reeks tijdloze hits, weet Stan Van Samang altijd het publiek te bekoren. Zijn passie voor muziek schijnt door in elk akkoord, en zijn songs blijven in je hoofd hangen. Stan Van Samang, een naam die synoniem staat voor muzikale meesterlijkheid. Dit mag je niet missen!

Aankondiging Stan Zingt concert Brugge 2024

Stan “Zingt”

The Starlings

The Starlings nemen je mee doorheen een leven vol dromen, verlangens en vooral veel liefde. Tom Dice en Kato Callebaut spelen hun grootste hits ‘Gold’, ‘Get To You’, ‘Rollercoaster’ en ‘Little Submarine’, maar ook vroeger repertoire zoals ‘Me & My Guitar’ en ‘Flamingo’. Naast deze kleppers van songs vertellen ze een verhaal met nieuwe muziek waarin iedereen zich kan herkennen en waarin elke emotie geaccentueerd wordt met de juiste sound, sfeer en kleur. De kunst van The Starlings is dat ze vreugde, verdriet en alle tussenliggende emoties omzetten in positieve warme energie. Energie die het publiek zonder twijfel terug meeneemt naar huis, met een brede glimlach en een gevuld hart.

Aankondiging The Starlings concert Brugge 2024

The Starlings

Info en tickets via owlabrugge.be.