...

Winterrevue 2023 show met veel humor en zang

Winterrevue met een lach en een traan

Winterrevue 2023-2024: een spetterende show met veel humor en zang. De winterrevue is een jaarlijks terugkerend evenement in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Ook dit jaar was de show een groot succes, met een volgepakte zaal en enthousiaste reacties van het publiek. De cast van de winterrevue 2023-2024 bestond uit een mix van ervaren artiesten en nieuwkomers. De hoofdrollen waren weggelegd voor Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden, Matthew Michel en Laurenz Hoorelbeke en master of ceremony Hugo Sigal. Zij werden bijgestaan door een ensemble van dansers en zangers. De artiesten gaven spetterende optredens, waarbij zang, dans en humor perfect samen kwamen. Een van de hoogtepunten van de show was het optreden van Nicole Josy als hologram (in het tweede gedeelte) samen met haar echtgenoot Hugo en samen zongen ze nog eens goeie morgen morgen. Dat bracht een emotionele stilte in de zaal daarna uitmondend in een stevig welgemeend applaus. Patrick Onzia was ook in topvorm.

Winterrevue With Friends Hugo Sigal

With Friends

Hij zong onder meer een nummer van de Nederlandse Jan Smit “Als De Zon Verschijnt en de nacht verschijnt”. Ook zijn humoristische sketches samen met Dirk Van Vooren werden erg goed ontvangen door het publiek. Helle Vanderheyden en Ann Van Den Broeck waren zoals altijd top. Ze zongen en dansten met veel gevoel en emotie. Het ensemble van dansers onder de kundige leiding van Laurent Flamand zorgde voor een vrolijke en energieke sfeer in de show. Zij gaven een aantal spetterende dansnummers ten beste, die het publiek wisten te waarderen. Een totaal nieuw concept voor deze show is “With Friends” dat betekent ook dat om de zoveel dagen andere gasten in de show begroeten. Zo had je Gert Verhulst & James Cooke die mee deden tijdens de première van het openingsweekend, Kürt Rogiers schittert een weekje later op hetzelfde podium, Luc Appermont & Bart Kaëll staan garant voor een legendarische oudejaarsavond en zanger Christoff zorgt de week daarna dat het dak eraf gaat.

Winterrevue With Friends Nicole en Hugo

Als afsluiter Hugo Sigal

Publiekslievelinge Karen Damen vergezelt Hugo op 11 en 12 januari. De Winterrevue “WITH FRIENDS” sluit af in stijl met Peter Van de Veire als centrale ‘friend’. Er werkt een ervaren creatief team mee aan deze Winterrevue met o.a. choreograaf Laurent FlamentThomas Vanhauwaert met een live orkest van zes muzikanten onder zijn leiding, vocale leiding door Ann Van den Broeck en regisseur Stefan Staes. Wij waren te gast op 30 december de perioden van Bart Kaëll en Luc Appermont. Natuurlijk zong Bart Kaëll zijn hits de marie Louise en zeil je voor het eerst. Maar ook Luc Appermont deed zijn duid in het zakje met de hit van wijlen Toni Corsari en zijn bananenlied. Maar ook in de sketch de reis rond de wereld wist hij zijn mannetje te staan. Afgesloten werd er door Hugo Sigal met mijn leven een vertaling van My Way, hetgeen hem nog een staande ovatie opleverde van het talrijk opgekomen publiek. En het publiek? Dat keerde moe en voldaan na een schitterende avond terug huiswaarts. We kijken alvast uit naar de volgende editie.

Winterrevue With Friends 2023

De winterrevue is een aanrader voor iedereen die van humor, zang en dans houdt. De show is nog tot en met 14 januari 2024 te zien in Theater Elckerlyc.

Enkele reacties van het publiek:

  • “Wat een geweldige show! De artiesten waren top en de muziek was geweldig. Ik heb er echt van genoten.”
  • “Ik ben al jaren fan van de Winterrevue, dus deze show was echt iets voor mij. Ik heb er veel plezier aan gehad.”
  • “De humor was erg goed en de dansnummers echt spectaculair. Ik heb een geweldige avond gehad.”
  • De sketch over woke in het begin was wel goed maar op den duur werd het wel wat langdradig.

Voor meer foto’s klik hier.