...

Première Winterrevue trekt grote ogen

Première Winterrevue geslaagd

Première Winterrevue With Friends trekt grote ogen. Elk theaterzitje was ingenomen op zondagnamiddag in Theater Elckerlyc. Theaterbezoekers, genodigden langs de rode loper en pers keken uit naar de feestelijke voorstelling van de Winterrevue “WITH FRIENDS in een regie van Stefan Staes met Hugo Sigal als Master of Ceremony. Het publiek kreeg een gloednieuwe show voorgeschoteld, verzorgd door de vaste ploeg met o.a. Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden, Matthew Michel en Laurenz Hoorelbeke. De show verveelt geen seconde. Strakke medley’s werden gebracht door de hoofdcast begeleid door live orkest o.l.v. Thomas Vanhauwaert en een ensemble dat het beste van zichzelf geeft in de choreografieën van Laurent Flament.

Première Winterrevue With Friends (1)

Nicole

Deze worden afgewisseld met leuke sketches waarin Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Hugo Sigal en zijn friends meespelen. Opvallend nieuw personage hierin was showmaster “Tomas Koek”. Een revue bestaat uit een lach en een traan. Deze première voorstelling weet het publiek te ontroeren. Wie Hugo ziet, denkt aan Nicole. Het publiek werd verrast met een optreden van Hugo én Nicole aan de hand van een hologram van Nicole. Een beklijvend moment in de voorstelling. Deze editie was de première maar BACKSTAGE PRODUCTIES gaat nog een stapje verder en pakken ze uit met een gloednieuwe formule waarbij Hugo Sigal elk weekend nieuwe, bekende “friends” uitnodigt op de Winterrevue.

Première Winterrevue With Friends (3)

regisseur Stefan Staes

Gert Verhulst & James Cooke doen mee tijdens de première dit openingsweekend, Kürt Rogiers schittert een weekje later op hetzelfde podium, Luc Appermont & Bart Kaëll staan garant voor een legendarische oudejaarsavond en zanger Christoff zorgt de week daarna dat het dak eraf gaat. Publiekslievelinge Karen Damen vergezelt Hugo op 11 en 12 januari. De Winterrevue “WITH FRIENDS” sluit af in stijl met Peter Van de Veire als centrale ‘friend’. Er werkt een ervaren creatief team mee aan deze Winterrevue met o.a. choreograaf Laurent Flament, Thomas Vanhauwaert met een live orkest van zes muzikanten onder zijn leiding, vocale leiding door Ann Van den Broeck en regisseur Stefan Staes. Nu de première achter de rug is kijkt iedereen uit naar de volgende shows.

De Winterrevue “WITH FRIENDS” is te zien  tot en met 14 januari 2024 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Meer info klik hier