Jinse Peeters wordt dinsdag voorgesteld

Jinse Peeters vervoegd het damesteam

Jinse Peeters wordt dinsdag voorgesteld en de ziekenboeg loopt leeg bij het De Ceuster Bonache Cycling Team. Pech voor coach Rob Peeters en de wielrensters van het 100% Belgische, vrouwelijke De Ceuster Bonache Cycling Team, want de afgelopen dagen gaven Laura VerdonschotAlicia Franck en Suzanne Verhoeven verstek voor de Superprestige-wedstrijden in Zolder en Diegem en de Exact Azencross van Loenhout. “Laura is blijven trainen en neemt samen met Lotte Baele morgen deel aan de UCI Wereldbekerwedstrijd in Hulst. Alicia is beter, nog niet fit, maar start in Hulst.

Jinse Peeters

Van links naar rechts: Davy De Ceuster, Jinse Peeters, Dirk Verbeeck, Rob Peeters

Lies’l Schevenels

Lies’l Schevenels, die de voorbije dagen deelnam in Zolder en met een goed gevoel op de avondcross van Diegem is vertrokken, neemt zaterdagnamiddag deel aan een wedstrijd in Borgloon. Als de bloedwaarden goed zijn, rijdt Suzanne Verhoeven samen met Lotte Baele op 1 januari in Baal (X20 Trofee). Lies’l, Laura en eventueel Suzanne rijden volgende week donderdag in Koksijde. Komende zaterdag 6 januari 2024 rijden Alicia en Lies’l in Gullegem. Eén dag later wordt de kerstperiode afgesloten met een UCI Wereldbekerwedstrijd in Zonhoven, waar we op zondag 7 januari 2024 met heel wat rensters kunnen starten. Voor sommigen is dat een goede voorbereiding richting het BK dat op zaterdag 13 januari 2024 plaatsvindt in Meulebeke”, zegt Rob Peeters.

Jesse Vandenbulcke en Jinse Peeters

Met 1 januari 2024 in het vooruitzicht versterkt het De Ceuster Bonache Cycling Team zich met de komst van de wielrensters Jesse Vandenbulcke en Jinse Peeters. Jesse, die in 2019 op de weg Belgisch Kampioene werd neemt morgen nog een laatste keer deel aan de BK Beachrace in Bredene voor Human Powered Health. De Molse wielrenster Jinse Peeters wordt op dinsdag 2 januari 2024 officieel voorgesteld en wil aanstaande zondag 7 januari 2024 in het truitje van haar nieuwe team deelnemen aan de UCI Wereldbekerwedstrijd van Zonhoven. Het nichtje van coach Rob Peeters heeft net als Jesse Vandenbulcke, die door het team straks uitgespeeld wordt in het voorjaar en de zomermaanden, veel zin in het nieuwe jaar.

De Ceuster Bonache Cycling Team (3)

Foto’s: House Of Entertainment.