...

Alicia Franck, Laura Verdonschot mikken op Hulst

Alicia en laura mikken op Hulst

Alicia Franck, Laura Verdonschot mikken op Hulst. Suzanne Verhoeven op Baal aldus coach Rob Peeters (De Ceuster Bonache Cycling Team). Na haar derde podiumplek vrijdag in de Exact Cross van Mol én haar 5de plaats als ‘Beste Belgische’ in de UCI Wereldbekerwedstrijd van Antwerpen één dag later onderbreekt veldrijdster Laura Verdonschot haar kerstprogramma. Coach Rob Peeters van het 100% vrouwelijke De Ceuster Bonache Cycling Team vertelt: “Laura voelde zich de afgelopen dagen ziek.

Alicia Franck

Suzanne Verhoeven mikt op Baal

In overleg blijft ze trainen, maar mikken we op de UCI Wereldbekerwedstrijd in Hulst van komende zaterdag om te herstarten. Datzelfde is ook van toepassing voor Alicia Franck die al enkele dagen last heeft van aanhoudende maagklachten. In Namen zagen we dat al. Antwerpen viel zaterdag mee, maar in Gavere was het voor haar opnieuw afzien en liep het voor geen meter. We hopen dat ze snel weer beter wordt en in Hulst weer kan aansluiten. Suzanne Verhoeven mikt op Baal (1 januari 2024) terwijl ze momenteel herstelt van een coronabesmetting.

Rob Peeters (0)

Goedgevuld programma en kampioenschappen

Met het oog op het goedgevulde programma en de kampioenschappen van volgende maand zijn we in het team allemaal voorzichtig. Het is jammer dat een aantal van onze rensters pech heeft, maar gelukkig zijn er nog onze U23-rensters. Naast een selectie reed Lotte Baele op het loodzware parcours van Gavere een mooie wedstrijd. Zij start in Loenhout. Lies’l Schevenels mag door het wegvallen van heel wat rensters morgen alsnog starten in Zolder en rijdt ook de Superprestige avondcross in Diegem. Helaas zijn er momenteel heel wat veldrijdsters geveld. Ook bij ons, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt.”

Alicia Franck, Laura Verdonschot mikken op Hulst - De Ceuster Bonache Cycling Team 3 1

Foto’s: House of Entertainment.