...

Student Day op Winterland Hasselt krijgt een vervolg!

Student Day succesvol

Student Day op Winterland Hasselt was zeer succesvol dus krijgt het een vervolg! Rond de overdekte schaatsbaan en in het Grand Café zat het dinsdag non-stop gezellig vol met studenten en hier en daar ook verdwaalde leerkrachten en docenten die het einde van de kerstexamens vierden op Winterland Hasselt. De eerste Student Day, een Christmas Holiday Party, pakte goed uit en zorgde meteen voor heel wat volk tussen twee uur in de namiddag en middernacht. De Club Versuz-dj’s Jorden Dux én de Tongerse dj en producer Thierry Von Der Warth kregen de massa moeiteloos in beweging.

Student DayThierry Von Der Warth met gekruiste armen

Aparte kleurenbandjes-systeem

Ook het aparte kleurenbandjes-systeem waarmee de studenten op basis van hun leeftijd van drank werden voorzien, deed zijn werk. “Het was een overweldigend succes met alleen maar positieve reacties, waardoor we dit initiatief volgend jaar zeker gaan herhalen”, zegt Winterland Hasselt-organisator Maurice Schoenmaeckers. “Niet alleen bij ons, maar ook rond het Kolonel Dusartplein hing er een uitgelaten studentensfeer van jongeren die het einde van de kerstexamens vierden. In afwachting van hun eindresultaten verwachten we hen de komende dagen nog rond de ijspiste, op het terrein en in de binnenstad.

Oudejaarsavond

Winterland Hasselt is voor alle leeftijden. Vrijdag start de kerstvakantie en dat zijn traditioneel nog twee topweken. Naast ‘Versuz on Ice’ op vrijdagavond en twee Moose Bar-avonden in de Almhütte, is oudejaarsavond ook nog een hoogtepunt waar we naar uitkijken. Dan vieren we in het Grand Café de jaarwisseling met een uitgebreid buffet waarvoor je nog snel de laatste plekken kan scoren. Om 23 uur is iedereen er welkom. Als het weer het toelaat, trakteren we iedereen om middernacht op een prachtig vuurwerk.

Logo Winterland Hasselt 15e editie

De 15de, gratis Winterland Hasselt is tot en met zondag 7 januari 2024 dagelijks toegankelijk op het Kolonel Dusartplein. Meer info vind je op www.winterland.be.