...

Gaston & Leo musical repetities van start

“GASTON & LEO – DE HOMMAGE MUSICAL” repetities gaan op 18 december van start. Op 18 maart 1993 stierf Leo Martin, meteen het einde van een iconisch, komisch duo in Vlaanderen: Gaston & Leo. 30 jaar later komt er een hommage musical over Gaston & Leo. Kobe Van Herwegen sprak de voorbije drie jaar met familie en kennissen die betrokken waren bij het ontstaan en het wedervaren van hét komische duo in Vlaanderen. Het resultaat is o.a. een script dat Kobe schreef, samen met topregisseur Frank Van Laecke en co-bezieler Dirk Van Vooren voor Gaston & Leo – De Hommage Musical.

 Gaston & Leo

Alweer een realisatie van Backstage Producties. Warre Borgmans en Jurgen Delnaet kruipen in de huid van Gaston & Leo. Regisseur Frank Van Laecke gaat van start met de repetities op 18 december.  De hoofdcast met o.a. Sandrine André, Gunther Levi en Heidi De Grauwe naast Jurgen Delnaet en Warre Borgmans tekenen vanaf maandag present bij Backstage Producties in Puurs. Bovendien wordt deze hoofdcast omringd door een gevarieerd 10-koppig ensemble waarin we o.m. de namen terugzien van Patrick Onzia, Ludo Hellinx, Helle Vanderheyden, Liesbeth Roose en Pieter Casteleyn.

Gaston & Leo CD

Gaston & Leo – De Hommage Musical speelt van 19 januari  tot en met 25 februari 2024 in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Nadien trekken ze naar Capitole Gent van 1 tot en met 3 maart 2024.
Info: www.backstage-producties.be

Info: www.backstage-producties.be