...

Kidsweek met extra voordelen voor theater

Kidsweek met extra voordelen

Kidsweek met Extra voordelen voor jonge theaterbezoekers. Nu de Sint weer naar Spanje is, neemt productiehuis Deep Bridge zijn rol over en deelt vanaf 7  december een hele week lang (tot en met 13 december) cadeautjes uit tijdens de Kidsweek. Deep Bridge wil musical zo toegankelijk mogelijk maken en moedigt theaterbezoek met vrienden en in familie- of gezinsverband heel erg aan. Daarom wordt het hele jaar door ook bewust ingezet op voordelige Family- en Kidstickets.

Kidsweek

Theater en musical

Theater en musical zijn ervaringen die je moet kunnen delen, even weg van alle schermpjes samen een fijne namiddag of avond beleven. Deep Bridge wil jonge mensen naar het theater krijgen. In de aanloop naar de kerstvakantie wordt dat extra in de verf gezet tijdens de Kidsweek. Vooral de jonge theaterbezoekers en potentiële musicalsterren kunnen in de Kidsweek een aantal extra voordelen scoren. Check deepbridge.be/kidsweek voor alle voordelen!

1 + 1 gratis ‘Rapunzel’

Jong en oud kunnen zich vanaf 2 maart 2024 ook weer laten betoveren door ‘heks’ Sandrine Van Handenhoven en ‘Rapunzel’ Helle Vanderheyden. De bejubelde versie van het geliefde sprookje ‘Rapunzel’ keert voor een gelimiteerd aantal voorstellingen terug naar Antwerpen, Hasselt en Gent. Boek je tijdens de Kidsweek van 7 tot en met 13 december 2024 je ticket, dan krijg je er zomaar 1 gratis ticket bovenop!

Aankondiging Musical Rapunzel

Peter Pan Familyticket extra voordelig

Vanaf 8 december 2024 presenteert Deep Bridge een eigen versie van het tijdloze verhaal van Peter Pan in Antwerpen, Gent en Hasselt. Dankzij het Peter Pan Familyticket kan je extra voordelig met je gezin naar deze heerlijke show. Tijdens de Kidsweek koop je het Familyticket éxtra voordelig: 4 tickets van categorie 1 aan de totale prijs van €176 ipv €215. Je betaalt dus gemiddeld €44 per ticket ipv €72,00 (standaard categorie 1 ticket)…niet aarzelen!

Peter Pan

Ook voor ‘ A Christmas Carol’ dat vanaf 14 december in de zalen speelt, is een voordelig Famityticket beschikbaar vanaf €195 (4 tickets van categorie 1)

Kidstickets

Kinderen tot 14 jaar worden met open armen verwelkomd op de musicals voor volwassenen en genieten van de voorstellingen aan het verlaagde tarief van €27/€30 per ticket (tarief in weekends kan verschillen). Deze Kidstickets volgen dezelfde prijscategorie als de stoelen voor de volwassenen en kunnen alleen geboekt worden mits vergezeld door een volwassene.

Het aanbod is geldig op  ‘Hairspray’ en ‘MAMMA MIA’

Hairspray

Korting op nieuwe musicalkampen The Musical Academy

Hou je van zingen, dansen en acteren? En ben je op zoek naar een leerrijk maar bovenal supertof kamp in de schoolvakanties? Dan zijn de musicalkampen van The Musical Academy zeker iets voor jou! Op een week tijd maak je een junior versie van een wereldberoemde musical. Je leert samenwerken, je repeteert, studeert nummers in en oefent dansjes. Op het einde van de week is het showtime en laat je zien wat je hebt geleerd.

Paas- en zomervakantie 2024

De vakantiekampen zijn ongetwijfeld een unieke ervaring en mogelijk zelfs je eerste stapjes in de showbizz. Je leert van professioneel opgeleide musicalartiesten en -docenten in een leuke omgeving, en met een duidelijk doel. De nieuwe kampen voor de paas- en zomervakantie 2024 zijn nu in verkoop en tijdens de Kidsweek kan je hiervoor boeken met een korting van 15%! (kampen zijn voor iedereen vanaf 6 jaar)

➔ Alle info: https://themusical.academy/kampen/