...

Kerstkoning Christoff met jeugdkoor Scaletta

Kerstkoning Christoff in Hasselt

Kerstkoning Christoff met jeugdkoor Scaletta in de Heilig Hartkerk Hasselt. Op zaterdag 16 december 2023 staat Kerstkoning Christoff met jeugdkoor Scaletta in de Heilig Hartkerk Hasselt. Christoff voelt zich ondertussen al een halve Hasselaar:
Als ik ooit zou overwegen om te verhuizen, is Hasselt een kanshebber. Nu hij na een reeks uitverkochte ‘Christoff zingt Tura’-concerten, o.a. in Trixxo Theater Hasselt, de pauzeknop induwde, verschuift de focus van Christoff naar een nieuwe reeks van zijn ondertussen vertrouwde kerstconcerten. Met bijna 100.000 bezoekers, verspreid over 118 kerstconcerten, groeide Christoff de voorbije jaren uit tot de ‘Kerstkoning van Vlaanderen’.

Kerstkoning Christoff Hasselt

24 Kerstconcerten

Dit jaar staan er maar liefst 24 kerstconcerten op de agenda en aftrappen doet Christoff op 8 december 2023 in een uitverkochte Sint-Michielskerk in Bree. Wie toch nog wil meegenieten van klassiekers zoals ‘Glorie Halleluja’‘Witte Kerstmis’, het ‘Onze Vader’ en ‘Kleine trommelaar’ krijgt op zaterdag 16 december 2023 nog een herkansing. Dan staat Christoff met zijn liveband en het jeugdkoor Scaletta in de Hasseltse Heilig Hartkerk, een optreden waar snelle beslissers nog de laatste tickets voor kunnen scoren. Christoff heeft al jaren een sterke band met de Limburgse hoofdstad: “Hasselt vind ik geweldig. De stad ademt gezelligheid uit en is een voorbeeld van de bekende Limburgse gastvrijheid. Met plezier denk ik terug aan de vele weekends die ik hier al logeerde voor Het Schlagerfestival.

Christoff (studio radio Rand)

Heilig paterke, Winterland Hasselt

Ook mijn talrijke bezoekjes aan het Heilig PaterkeWinterland Hasselt wat een jaarlijkse afspraak is en de vele optredens hier, maken dat ik mijzelf ondertussen bijna een halve Hasselaar voel (lacht). Ik voel me hier inderdaad enorm thuis en welkom. Hasselt is een gezellige stad voor alle leeftijden. Ik woon graag dicht bij mijn familie en denk niet dat het gaat gebeuren, maar als ik ooit zou overwegen om te verhuizen, dan is Hasselt een kanshebber (lacht). Eerst nog even genieten van de kerstperiode.  Kerst is een heel belangrijk feest voor mij. Elk jaar wordt Kerstmis bij mij thuis gevierd en dan spaar ik kosten noch moeite. Ik vind het zalig om kerst te vieren met alleen maar mensen die je graag ziet. Deze sfeer trek ik graag door in mijn jaarlijkse kerstconcerten”, sluit Christoff af. 

Winterland Hasselt 15e editie

Het concert ‘Kerst met Christoff’ vindt plaats op zaterdag 16 december 2023 in de Hasseltse Heilig Hartkerk. De laatste tickets bestel je nu op www.ticketkopen.eu.