...

Alexander Hendrickx gezicht voor Cent Pur Cent

 

Alexander Hendrickx

Alexander Hendrickx is het gezicht van de nieuwe, mannelijke Cent Pur Cent Homme skincare-collectie. Olympisch kampioen en Red Lions-hockeyspeler Alexander Hendrickx is het gezicht van de nieuwe, mannelijke Cent Pur Cent Homme skincare-collectie. Goed nieuws voor de mannen, want de succesvolle beautyonderneemster Caroline Rigo (RiGorgeous), bekend van o.a. de minerale make-up merken Cent Pur Cent en i.am.klean lanceert vandaag een nieuwe verzorgingslijn: Cent Pur Cent Homme. “Uit de vele berichten in de Facebook-community van Cent Pur Cent – goed voor bijna 30.000 volgers – bleek dat heel wat mannen met hun vingers in de verzorgingspotjes van hun vrouwen of vriendinnen zitten,” lacht Caroline Rigo.  “Mannen zijn meer en meer bezig met verzorging. Het was dus een logische stap om ook met producten voor mannen op de markt te komen. Het basisprincipe van onze lijn is om de huid gezond en goed verzorgd te houden en dat met een minimale inspanning.

Alexander Hendrickx

Eenvoud, effectiviteit en praktisch gebruik

Onze huidverzorging is gericht op eenvoud, effectiviteit en praktisch gebruik.  Dit betekent dat er aandacht wordt besteed aan de basisstappen van reiniging, hydratatie en bescherming. Daarom bestaat de collectie voorlopig uit vier makkelijke producten, verpakt in een handige, stijlvolle gentlebag. Met deze lancering maken we cosmetica dus nog toegankelijker voor alle mannen.”  Dankzij Kamille-extracten (Azuleen), bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschap, richten we ons met de ‘Face Cream’ op het verzachten, verlichten en herstellen van een al dan niet geïrriteerde huid. De formule van de ‘Eye Cream’ is gericht op o.a. het verbeteren van de elasticiteit van de huid en het beschermen tegen de bijwerkingen van de alom bekende UV-stralen. De gelcrème geeft een onmiddellijk resultaat met een ‘Tensor Effect’ dat je na vijf minuten na het aanbrengen al ziet. Het verzacht de huid door het aantrekken van water naar het oppervlak, waardoor er een intense hydratatie ontstaat en het huidoppervlak gladder wordt.

Alexander Hendrickx (0)

Natuurlijke ingrediënten

De ‘Face Wash’ bestaat uit natuurlijke ingrediënten zoals Multi-Moist. De krachtige formule reinigt de huid effectief. Het verwijdert vuil en onzuiverheden en zorgt voor een gezonde vochtbalans. De ‘Body Wash’ tenslotte zorgt voor de algemene verzorging van het lichaam. Voor een maximale lichaamsverzorging start je met de ‘Body Wash’. Vervolgens maak je voor je gezicht gebruik van de ‘Face Wash’ en tenslotte breng je de ‘Face en Eye Cream’ aan. Als je die stappen dagelijks herhaalt, ’s ochtends én ’s avonds krijg je een optimaal resultaat. Je kan de producten samen gebruiken, maar ze zijn ook apart beschikbaar én dankzij een handig, mooi afgewerkt luxe etui kunnen mannen ze makkelijk meepakken,” zegt Caroline Rigo. In België pakken we ook meteen uit met een grote bekende kop om deze lijn te lanceren. Want niemand minder dan Olympisch hockeykampioen Alexander Hendrickx wordt het uithangbord van deze nieuwe collectie. Alexander is alvast laaiend enthousiast, net als de vele mannen die inmiddels reageerden en zich de voorbije weken inschreven voor het testpanel.

Alexander Hendrickx (2)