...

Première ZO MOOI ZO BLOND

Première van muzikale komedie

Première van muzikale komedie ZO MOOI ZO BLOND is één grote, muzikale, zorgeloze ode aan de Vlaamse hits uit de jaren ’70. Het dak gaat er af met Ivan Pecnik, Geena Lisa, Jacky Lafon, Maarten Bosmans, Brent Pannier, Yanni Bourguignon, Lisa Gerlo en Laure Ven  die voor de gelegenheid in de voetsporen treden van Nicole & Hugo. Zelfs onze weergoden werkten mee met een heerlijke, zonnige zondag op de première van de muzikale komedie ZO MOOI, ZO BLOND! Genodigden en publiek hadden duidelijk zin in deze zomerse komedie met Vlaamse hitmuziek uit de jaren ’70 gebracht door een heuse sterrencast, waaronder Jacky Lafon, Geena Lisa Peeters, Yanni Bourguinon, Ivan Pecnik, Lisa Gerlo, Brent Pannier, Maarten Bosmans en Laure Ven.

Première Zo Mooi Zo Blond

 

Camping Bonanza in Blankenberge

Aangemoedigd door Sylvain, de tomeloze uitbater van Camping Bonanza in Blankenberge, vertolkt door een niet te stoppen Maarten Bosmans, ging het aanwezige publiek helemaal los op de tonen van o.a. Goeiemorgen, morgen, Dag Vreemde Man, Helicopter U.S. Navy 66, Zomersproetjes, Draai dan 797204, Verloren Hart en Een Knalrode Gummiboot.  Het hartverwarmende verhaal met o.m. Gina Lisa Peeters, Ivan Pecnik, Jacky Lafon en hondje Tasha stak in een heerlijk seventies-jasje. Het hield jong theatergeweld Brent Pannier, Laure Ven, Lisa Gerlo en Yanni Bourguignon niet tegen om – begeleid door choreografe Helle Vanderheyden en regisseur Manu Jacobs – een heerlijke performance te brengen op het podium tijdens deze première.

Première Zo Mooi Zo Blond (1)

Fun en ambiance voor het hele gezin

ZO MOOI, ZO BLOND is een muzikale komedie van Walter Van De Velde, Hans Bourlon, Gert Verhulst en Danny Verbiest. De productie speelde exact 20 jaar geleden met Nicole en Hugo in hetzelfde theater als waar het nu zal te zien zijn: Theater Elckerlyc. ZO MOOI, ZO BLOND is fun en ambiance voor het hele gezin. Muziek van o.a. Nicole & Hugo, Ann Christy, Jimmy Frey, Rita Deneve en Louis Neefs dartelt vrolijk tussen deze hilarische komedie. De productie speelt tussen 6 oktober en 29 oktober in Theater Elckerlyc en de première was zeker geslaagd.
Info en tickets: www.aufondproducties.be.

Zo Mooi Zo blond (2)

Blankenberge, jaren ’70

Blankenberge, jaren ’70. Nicole en Hugo staan te schitteren in Het Witte Paard, de jeugd fladdert rond op de tonen van Vlaamse hits en de zon verwent de campingbezoekers van Camping Bonanza. Op die camping ontmoeten we vaste vakantieganger Jeanine (Jacky Lafon), die plots nieuwe buren krijgt. Cois en José “van ’t Kiel” (Geena Lisa Peeters & Ivan Pecnik). Jammer genoeg klikt het niet tussen deze nieuwe buren, maar dankzij campinguitbater Sylvain (Maarten Bosmans) blijft de sfeer erin met de beste Vlaamse muziek uit de jaren ’70. En de kinderen (Yanni Bourguignon, Lisa Gerlo, Brent Pannier en Laure Ven) ontdekken ondertussen de liefde… en mekaar!

Zo Mooi Zo blond (0)

PRODUCTIE:
AUFOND PRODUCTIES

CAST:
Jacky Lafon, Geena Lisa Peeters, Ivan Pecnik, Yanni Bourguignon
Lisa Gerlo, Maarten Bosmans, Brent Pannier, Laure Ven
AUTEURS:
Walter Van De Velde, Hans Bourlon, Gert Verhulst, Danny Verbiest
REGIE:
Manu Jacobs
CHOREOGRAFIE:
Helle Vanderheyden

LOCATIE:
Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 in Antwerpen

SPEELDATA
· Première: Vrijdag 6 oktober – 20u
· Zaterdag 7 oktober – 20u
· Zondag 8 oktober – 15u
· Vrijdag 13 oktober – 20u
· Zaterdag 14 oktober – 20u
· Zondag 15 oktober – 15u
· Vrijdag 20 oktober – 20u
· Zaterdag 21 oktober – 20u
· Zondag 22 oktober – 15u
· Donderdag 26 oktober – 14u (voordeelnamiddag)
· Vrijdag 27 oktober – 20u
· Zaterdag 28 oktober – 20u
· Zondag 29 oktober – 15u

TICKETPRIJZEN
VIP €59

CAT1 €39
CAT2 €35
CAT3 €31

Tickets zijn vanaf vandaag te koop op www.aufondproducties.be.