...

Sint in de Piste’ een nieuwe locatie

‘Sint in de Piste’ trekt naar nieuwe locatie

‘Sint in de Piste’ trekt dit jaar naar een nieuwe locatie in Sint-Niklaas. Naar jaarlijkse gewoonte trekt een impressionante selectie internationale circusartiesten in november naar deze stad voor een gloednieuwe editie. Deze keer is de Grote Markt niet the place to be, maar wel de nabijgelegen bedrijfsterreinen van SVK. Op 18, 19, 25 en 26 november 2023 wordt daar, onder het toeziend oog van de Heilige man en zijn Pieten, de grootste circustent van Europa geopend voor dit betoverende familiespektakel. Sint in de Piste, ‘Het Allerleukste Sinterklaasfeest in Vlaanderen’, is een anderhalf uur durende show met vliegende, jonglerende, zwevende en balancerende wereldacts en dat alles in een fris en modern jasje. Tickets en info via: https://www.sintindepiste.be. ‘Het Allerleukste Sinterklaasfeest in Vlaanderen’, een titel die het circusspektakel Sint in de Piste niet zomaar krijgt. Naast de tonnen Sinterklaasliedjes die natuurlijk niet mogen ontbreken.

Sint in de piste 2022

Paarden, trampolines, adembenemende kostuums

Maar er is ook vuur, er zijn paarden, trampolines, adembenemende kostuums, een magische belichting, een fantastisch live circusorkest, een showballet, vinnige musicalartiesten en tal van verrassingen. Als één van de grootste circusfestivals in Europa presenteert acts van wereldniveau, uniek voor Vlaanderen. Dat alles zorgt voor een totaalbeleving voor het hele gezin. “Dit jaar trekken we met de Heilige man, zijn Pieten en de internationale topartiesten naar een nieuwe locatie. Geen nood, we zitten slechts op amper 500 meter verder dan voordien. We verhuizen van de Grote Markt naar de bedrijfsterreinen van SVK. Daar hebben we meer ruimte voor de enorme productie en komt de imposante tent zeker ook tot zijn recht. Ook de artiesten en dieren hebben backstage meer dan de nodige ruimte om tot rust te komen. Dat maakt het voor iedereen fijn werken”, klinkt het bij de organisatie. Zoals elk jaar presenteert Sint in de Piste ook in 2023 een spectaculair artiestenaanbod.

Sint in de piste

Rad des Doods van de Danguir Troupe

De snelste kostuumwissels ter wereld, een jong diabolotalent uit Italia’s Got Talent, Sandro Montez en zijn vrolijke vrienden (prijswinnaars van het Festival van Monte Carlo), drie fantastische muzikale clowns, kamelen, ezels, waaghalzen van acrobaten en zo veel meer. Onbetwiste topper is het dubbele (!) Rad des Doods van de Danguir Troupe. Begin 2023 werden ze op het prestigieuze festival van Monte Carlo nog bekroond met een Zilveren Clown. Een felbegeerde act wereldwijd, die dit jaar exclusief voor deze stad koos. Nog méér spanning, nog méér sensatie, nog méér verbazing, nog méér klamme handen en bewondering. Kortom, een sublieme, nooit geziene show van superlatieven. Alles gaat dit jaar door op de bedrijfsterreinen van SVK (Aerschotstraat 114) in Sint-Niklaas, op zaterdag 18, zondag 19, zaterdag 25 en zondag 26 november 2023, steeds om 10.30 uur, 14.00 uur en 17.00 uur. Tickets en info via: https://www.sintindepiste.be.

Sint in de piste

‘Het Allerleukste Sinterklaasfeest in Vlaanderen’ in de grootste circustent van Europa!

Op donderdag 23 november 2023 is het ‘jouw afspraak met de wereldacts’. Dan vindt er op dezelfde bedrijfsterreinen ook een gloednieuwe editie van Wintercircus Vlaanderen plaats. Ook daarvoor zijn de tickets nu verkrijgbaar. De show duurt 120 minuten, inclusief pauze, en is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Er zijn bijzonder voordelige tarieven en leuke incentiveformules voor groepen en bedrijven beschikbaar. Meer info en tickets via: https://www.wintercircusvlaanderen.be.