...

It’s My Life gestart in Blankenberge

It’s My Life ontspannende avondshow

It’s My Life dat is de titel van de nieuwste avondshow die binnenkort (vrijdag 28 juli) in première zal gaan in Het Witte paard te Blankenberge. Aangezien we vrijdag niet kunnen aanwezig zijn werd ons de mogelijkheid geboden om deze show in avant-première te gaan bekijken op vrijdag 21 juli. Reeds lang op voorhand stond een lange rij toeschouwers aan te schuiven om hun reeds bestelde tickets af te halen. Gelukkig hoefde dat niet voor ons want wij hadden de onze reeds op voorhand aangekregen. Maarten Cox presentator van dienst mocht de show openen geflankeerd door de Vegas Showgirls. Die kwamen van overal in de zaal opdagen met in hun handen een letter en zo kwamen ze al dansend naar het podium toe. Ondertussen zong Maarten Cox het nummer It’s My Life en vormden de letters van de dansers die ondertussen op het podium stonden meteen ook de naam van de show.

It's My Life begin

Actrice en musicalzangeres Ianthe Tavernier

Na deze mooie introductie mocht Maarten zijn Nederlandse collega Ruben Tarmidi aankondigen om enkele bekende nummers te brengen. Zijn optreden werd afgesloten met een duet samen met Maarten. Na hun schitterend duet was het tijd voor de eerste internationale gast letterlijk een keikop, wat die man allemaal vermag met zijn hoofd is niet te geloven. Maar niet alleen heeft hij een keihard hoofd ook met zijn handen kan hij goed overweg, en een trap afdalen op één hand met beide benen in de lucht is voor de heer Liazeed geen enkel probleem. De man was nog maar net klaar met zijn act of daar stond al een diva bovenaan de trap klaar om deze al zingend af te dalen richting podium. Iedereen had de ravissante verschijning onmiddellijk herkend niemand minder dan actrice en musicalzangeres Ianthe Tavernier.

It's My Life Ianthe Tavernier

Sandrine en Mr Fox

Nadat zij solo een aantal nummers ten beste had gegeven sloot ze af met een paar duetten met de eerder genoemde Nederlander Ruben Tarmidi. Ondertussen stond er alweer een andere ravissante dame klaar in de persoon van Sandrine. Verscholen achter de pluimen van de Vegas Showgirls stond ze plots op het podium. Deze artieste is ondertussen een vaste waarde geworden in de shows van Het Witte paard. Dat ze ook een bijzonder veelzijdige artieste met internationale klasse is bewijst ze met nummers van o.a van Fleedwood Mac die ze brengt in It’s My Live. Na nog een paar nummers van Maarten was het de beurt aan Mr Fox. die werd aangekondigd door Maarten als iemand die houd van vogelen waarmee hij uiteraard bedoelde dat het iemand was die van vogels hield. Mr Fox want zo heet deze man bewees dat ook met het te voorschijn toveren van vogels (duiven) en dat uit allerlei dingen, kaarten sjaals enz…

It's My Life Sandrine

Jan Van Dyke & Frankie Boy

En zo snel als ze te voorschijn kwamen zo snel verdwenen ze ook in het niets. Naar het einde toe komen er nog twee prachtige grote vogels te voorschijn. Je vraagt je af vanwaar ze blijven komen. Bij het nummer Carwash wordt er iemand uit het publiek gekozen en die mag dan gedurende het ganse nummer de hoofdrol spelen. Er wordt gepoetst dat het een lieve lust is op dit nummer. Maar ook voor de komische noot is gezorgd daarvoor werd Jan Van Dyke aangetrokken. Die brengt met zijn side kick Franky Boy de ganse zaal aan het lachen met zijn wereldberoemde visuele act “Mexico”. Jan en Franky Boy zorgen ervoor dat de zaal het uitgiert van de pret. Trouwens Jan komt in het tweede gedeelte nog eens terug met zijn  strandstoel act. Het is dezelfde stoel trouwens die prominent op de affiche staat van It’s My Life.

It's My Life Jan Van Dyke strandstoel

Man Ho Han

Jan staat trouwens in Het Witte Paard met zijn eigen show, luisterend naar de naam Van Dyke & Friends: iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag, tot 9 september. Na “Mexico” bracht de volledige cast ook nog het nummer Barbygirl van Aqua en dat naar aanleiding van het verschijnen van de Barbie film. De volgende internationale gast luisterend naar de naam Man Ho Han zouden menige dame graag in huis hebben, daar ben ik van overtuigd. De man in kwestie neemt een magazine ter hand bekijkt daarin wat hij graag zou hebben en een paar seconden later heeft hij het bij zich op het podium. Bij het nummer Fame van Irene Cara terug gebracht door de volledige cast ging ei zo na het dak eraf, wat een sfeer! Ondertussen waren we de pauze al voorbij en plots zagen we in het midden van het podium een paal verrijzen.

It's My Life Man Ho Han

Duo Liazeed & de gebroeders Pellegrini

Onze slechte geest dacht natuurlijk in de eerste plaats aan een nummertje paaldansen. Maar dat was totaal verkeerd gedacht, het was de volgende internationale act van het duo Liazeed man en vrouw. Wat die ons lieten zien van acrobatie aan die paal deed onze mond open vallen van verbazing. Zowel hij als zij haalden halsbrekende toren uit maar dan wel heel gracieus. Onze zangers en zangeressen haalden nog wat Rock ‘N Roll nummers naar boven voluit meegezongen of moeten we zeggen meegebruld door de ganse zaal. Onder het moto het oog wil ook wat was het tijd voor de volgende internationale act dit keer van de Italiaanse broers Pellegrini. En als je zou denken dat je gespierd bent dan heb je zeker nog nooit deze drie broers gezien. Wat een lichamen hebben die en wat een evenwichtskunstenaars, soms met twee en ook met alle drie, gewoonweg verbazingwekkend wat die allemaal voor elkaar krijgen.

It's My Life gebroeders Pellegrini

Afterparty

En dan was het tijd dat onze artiesten de zaal ingingen om spontaan de mensen mee te nemen voor een grote polonaise doorheen de ganse zaal, sfeer ten top en iedereen maar luidkeels meezingen. En zo gingen we langzaam maar zeker naar het einde van deze prachtige avond toe. Maar voor de avond afgesloten werd en alle artiesten allen samen het publiek kwamen groeten, werd er een oproep gedaan om het feest verder te zetten in de kelders van het Colisee. Uiteindelijk ging het doek naar beneden en dat was het einde van deze prachtige show. Naar de after-party zijn wij niet meer geweest want wij hadden nog een lange terugrit naar Dilbeek voor de boeg. Eén ding kunnen we nog meegeven de show It’s My Life is van internationale klasse dus zeker en vast meer dan de moeite waard om te gaan bekijken. Toch ook één minpuntje hier ook weer geen live orkest, maar niettegenstaande dat toch weer een pluim op de hoed van Ben Van De Keybus. 

Voor meer foto’s klik hier

Tickets en Info:

It’s My Life: van 20 juli tot 16 september
Boeken kan via www.witte-paard.be of via 070 250 200 (0,30 €/minuut)