...

Krijg je een bonus op het werk? Dit zijn mooie bestedingen ervan!

Krijg je een bonus op het werk Depositphotos_169389560_S

Krijg je een bonus op het werk? Dit zijn mooie bestedingen ervan!

Sommige werknemers krijgen het standaard, bij de ander is het een beloning na een periode van hard werken; een bonus. Eén ding is zeker, het is altijd een uiting van de werkgever dat hij of zij zeer tevreden is. Het is dan ook aan te raden om een bonus niet op te laten gaan in de reguliere kosten en rekeningen, maar om er echt iets moois van te doen. Dit geeft je een goed gevoel en is een welverdiende eer na hard werken. Welke bestedingen bijvoorbeeld een leuk idee zijn? Lees snel verder.

Samen zullen we alles delen

Uiteraard heb jij heel wat uurtjes je keihard ingespannen om je werk zo goed mogelijk te doen. Maar er zijn helaas ook mensen op deze wereld die zich minstens met zoveel overgave inzetten, maar dit niet tot uiting zien komen in een salaris of bonus. Hierdoor groeien er nog miljoenen kinderen op in armoede. Je bonus deels gebruiken om hieraan je steentje bij te dragen is dan ook een prachtige gedachte. Doe een gift aan een goed doel! Dit hoeft natuurlijk niet het hele bedrag te zijn, maar je zult zien dat het een heerlijk gevoel geeft wanneer je anderen van jouw succes laat meedelen.

Vier het!

In tijden dat boodschappen en alle andere kosten snel duurder worden gunnen we onszelf steeds minder luxe. Dit is best zonde, want van af en toe even jezelf flink in de watten leggen knap je behoorlijk op. Vier dan ook het feit dat je de bonus hebt ontvangen. We weten allemaal dat dit soort zaken in je ééntje vieren wellicht niet zo gezellig is, dus neem een geliefde mee in deze uitspatting. Of dit nu een diner in een sterrenrestaurant met je moeder is, of een heerlijk nachtje weg met je geliefde; gun het jezelf en doe het gewoon! Je zult zien dat je dubbel en dwars van iedere minuut geniet.

Kortom, een bonus is echt een dik compliment naar jou! Dit compliment mag je dan ook vieren. Dingen vieren kun je doen door iets duurs te kopen, maar je kunt er ook een mooi moment van maken. Uiteindelijk zijn waardevolle herinneringen toch het belangrijkste en onbetaalbaar. Combineer het met ook nog iets goeds doen voor de omgeving en je hebt alles gehaald uit de bonus die jij dubbel en dwars had verdiend. Een extra dosis motivatie om het komende jaar weer alles uit jezelf te halen om je werk zo goed mogelijk te vervullen.