...

Jan Smit komt in 2024 naar Vlaanderen

Jan Smit in 2024 te gast in Vlaanderen

Jan Smit komt in 2024 naar Vlaanderen meer bepaald naar Antwerpen, Gent, Hasselt en Oostende. Voor de fans hebben we goed nieuws, want volgend jaar komt hij met een exclusieve tournee langs de mooiste theaterzalen van Vlaanderen. Na zijn succesvolle ‘Boven Jan’-theatertournee, gaat hij nog een stapje verder en zingt hij tijdens ‘Het Beste van Jan Smit’ alleen maar zijn grootste hits en bekendste meezingers. Op zaterdag 13 januari 2024 kan je van zijn show gaan genieten in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal.

Jan Smit Het Beste Van

Een tournee waar ik mijn bekendste nummers zing

Daarna volgt op zaterdag 20 januari 2024 het Kursaal van Oostende. Op vrijdag 15 maart 2024 wordt er in Trixxo Theater Hasselt gespeeld en op zondag 2 juni 2024 sluiten hij en zijn muzikanten de tournee in Vlaanderen af in Capitole Gent. “Ik merk tijdens concerten dat mijn publiek het nog steeds erg leuk vindt om mee te zingen met liedjes zoals ‘Als De Nacht Verdwijnt’, ‘Vrienden Voor Het Leven’, ‘Als De Morgen is Gekomen’ e.v.a. Ook al slaan de nieuwe nummers die ik breng ook lekker aan, door de berichten die ze me sturen en de gesprekjes na afloop van mijn optredens, weet ik dat ze al lang vragende partij zijn voor een tournee waarin ik alleen maar mijn bekendste nummers zing”, zegt de artiest.

Uniek in Vlaanderen

Het is vrij uniek dat we dit in Vlaanderen doen en zelfs de setlijsten passen we daarvoor aan. Bij jullie is ‘Hoeken van de Kamer’ bijvoorbeeld één van mijn populairste liedjes en dankzij de sociale media inmiddels razend populair bij de jeugd. Dat liedje hoort in Vlaanderen gewoon thuis op de setlijst. Ik kan het niet genoeg benadrukken, maar dit worden weer stuk voor stuk mooie avonden in Vlaanderen. Ik kijk er alvast ontzettend hard naar uit”, zegt Smit.

Jan Smit (8)

Foto Jan Smit: Houde Of Entertainment.

Tickets voor de theatertournee ‘Het Beste van Jan Smit’ kan je vanaf nu bestellen via www.ticketkopen.eu.