...

Vlaanderen Muziekland succesvolle première

Vlaanderen Muziekland in Dendermonde

Vlaanderen Muziekland de eerste opname kijkt terug op een succesvolle première. Presentatoren Katja Retsin en Sverre Denis werden gisteren, donderdag 6 juli 2023, in Dendermonde hartelijk ontvangen voor de terugkeer van Vlaanderen Muziekland. Het concept dat 9 jaar in de koelkast zat, wordt dankzij Proximus-zender Pickx+ deze zomer nieuw leven ingeblazen. Een overvolle Grote Markt, honderden enthousiaste muziekliefhebbers en een topselectie Vlaamse artiesten, gaven kleur aan de allereerste opname. Eén ding was meteen glashelder: het smaakt naar meer!

Vlaanderen Muziekland Dendermonde Katja Retsin en Sverre Denis

Uitbundig en talrijk aanwezig publiek

De iconische voorgevel van het Dendermondse stadhuis bood de ideale achtergrond voor de knallende optredens van Stan Van Samang, The Starlings (& Ozark Henry), Gers Pardoel, Cherine, Samson & Marie, Isabelle A en Get Ready. Het uitbundige en talrijk aanwezige publiek was niet alleen afkomstig uit Dendermonde, maar ook vanuit de omliggende gemeenten zakten velen af om deze topartiesten live aan het werk te zien. De leuke zomerse sfeer, de vele lachende gezichten bij jong en oud en het oorverdovende applaus, zetten meteen de toon voor de rest van de Vlaanderen Muziekland-tour.

Vlaanderen Muziekland Dendermonde Samson & Marie

Vlaanderen Muziekland-tour

Die trekt nu verder langs Kortrijk, Aalst, Lommel, Bilzen, Tienen, Maaseik en Brugge. Meezingen en -dansen vanuit de huiskamer op Vlaanderen Muziekland Dendermonde,  kan via Pickx+ op donderdag 20 juli 2023 vanaf 21u15. Heruitzendingen op zondag om 12u en 22u15, en dinsdag omstreeks 18u. Daarna wordt de uitzending ook herhaald op Pickx Live. De social media van Pickx+ geven dankzij Jérémie Vrielynck een exclusieve blik achter de schermen.

Vlaanderen Muziekland Dendermonde Sfeerbeeld

Foto’s: House Of Entertainment.