...

.Fen Make It

.Fen en make It

.Fen Summersoul grooves gevoel met ‘Make It’. De zomer is terug in het land, terrasjes en barbecues lonken en en daar hoort een minstens even lekkere soundtrack bij. Enter feelgood soulgrooves hofleverancier .Fen, die met veel trots zijn nieuwe single ‘Make It’ presenteert, een voorsmaakje van het album ‘Hero’, dat later dit najaar gepland staat.

 .Fen Make It

Nieuwe release

Na de radio-singles ‘Proud’, ‘Give An Answer’, ‘Open Your Eyes’ en recent het zeer gesmaakte ‘Hero’, bevestigt hij zijn talent en authenticiteit met zijn nieuwe release. De ​​trouwe fanbase keek al verwachtingsvol uit naar deze ‘Make It’ en wordt meer dan verwend. ‘Make It’ levert een krachtige en actuele boodschap. Het roept op het behoud van biodiversiteit, wat mogelijk is als we ons allemaal samen inzetten voor een betere wereld.

Producer Babl Lemmens

De productie van Babl Lemmens (Netsky, Laura Tesoro, Natalia) combineert de warme zang van .Fen met pakkende melodieën en een onweerstaanbare groove. Met een betoverende dwarsfluit, een hypnotiserend pulserende bas, Prince-riffs echoënde gitaren, en on top nog gospelkoren die het geheel een extra spirituele dimensie geven. De finale brengt een subtiel eerbetoon aan Stevie Wonder, niet toevallig zijn grote idool, met een zin uit het nummer ‘We Can Work It Out’ (op zijn beurt een verwijzing naar de beroemde titel van The Beatles).

‘Hero’, het nieuwe album

‘Hero’, het nieuwe album, komt in september uit en is een vervolg op zijn vorige pop-, funk- en soul-opus ‘Life Is So Beautiful’, dat veel bijval kreeg in Franstalig en Nederlandstalig België, maar ook in Frankrijk. Met meer dan 6 miljoen totale streams en weergaven van zijn vorige releases mag het duidelijk zijn dat de verwachtingen hooggespannen zijn. ‘Make It’ laat alvast horen dat .Fen klaar is om deze verwachtingen in te lossen met zijn heel eigen combinatie van kwaliteitssoul en aanstekelijke grooves!

Over .Fen

.Fen heeft er op muzikaal vlak al een heel parcours opzitten. In 2011 behaalde hij een 3de plaats in de Belgische selectie voor het Eurovisie Songfestival met zijn nummer ‘Yes I Know’. Een muzikaal eerbetoon aan zijn grote inspiratie Stevie Wonder bracht hem ook al op tal van Europese festivalpodia (Saint-Moritz Jazz Festival, Roskilde Jazz days, Music Village, The Waterhole, Festival Saint-Martin…). In 2021 bracht hij het zeer gesmaakte solo-album ‘Life Is So Beautiful’ uit, dat wegens succes in 2022 nog in akoestische versie werd heruitgebracht. Nu lanceert .Fen zijn nieuwe single ‘Make It’ als voorbode van het in september te verschijnen album ‘Hero’.

Volg .Fen op:
Facebook: https://www.facebook.com/fen.musique
TikTok: https://www.tiktok.com/@fenmusique
Youtube: https://www.youtube.com/@fen_music
Apple Music: https://music.apple.com/be/artist/fen/1549572934?l=nl 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/16UzGGDTW9EcoqruKMoBo1
Soundcloud: https://soundcloud.com/info-1425
Twitter: https://twitter.com/fenmusique
www.fenmusique.be