...

Top Guns exclusieve showcase in Lintse AED Studio’s

Top Guns in Lintse AED studio’s

Top Guns Sean Dhondt, Antony Van der Wee, Pedro Gordts, Victor Hidalgo en John Miles Jr. organiseren op 27 juni een exclusieve showcase in Lintse AED Studio’s. In de AED Studio’s in Lint kan je op dinsdag 27 juni 2023 meezingen met de grootste 80’s hits van o.a. Don Henley, Simple Minds, Phil tijdens een exclusieve showcase van Top Guns. De nieuwe 80’s-coverband van zanger Sean Dhondt, gitarist John Miles Jr., drummer Antony Van der Wee, toetsenist Pedro Gordts en bassist Victor Hidalgo is klaar voor een drukke zomer. “De voorbije weken hebben we ons intens voorbereid en volop gerepeteerd. Voor we in juli en augustus o.a. de Radio2 Parkies-podia in Vlaanderen onveilig maken, geven we op dinsdag 27 juni al een voorsmaakje van wat de mensen muzikaal kunnen verwachten.

Top Guns

Jaren tachtig muziek

Voor iedereen die houdt van jaren tachtig muziek wordt het een onvergetelijke avond. De deuren openen om 19u00. Top Guns speelt rond 20u30, maar vooraf trakteren we het publiek op een dj-set van Ron Magis. Met een speciaal geselecteerde playlist uit de 80’s zorgt hij voor en na ons optreden voor de juiste sfeer en gezelligheid. Het wordt een avond volop muziek die iedereen onmiddellijk herkent waardoor je direct meezingt of spontaan begint te dansen. De grootste hits van o.a. David Bowie, Lionel Richie, Toto tot INXS, we hebben ze met Top Guns allemaal klaar staan. Dit wordt een avond, niet alleen voor de 80’s lovers, maar ook voor wie de examens wil doorspoelen met een goed feestje. Allemaal hebben we er nu al extreem veel zin in om ons volledig te smijten”, zegt Sean Dhondt.

Foto: House Of Entertainment.

De Top Guns showcase vindt op dinsdag 27 juni 2023 plaats in de AED Studio’s van Lint(Fabrieksstraat 39). Tickets kosten 12 euro, inclusief reservatiefee. De deuren openen om 19u00. Vooraf en na afloop is er nog een dj-set voorzien van Ron Magis.

Tickets en info: https://ap.lc/4pouX