...

Rampage Open Air 2023 met herbruikbare bekers

Rampage Open Air zet in op herbruikbare bekers

Rampage Open Air 2023 gaat voor herbruikbare bekers in Kristalpark Lommel en zet in op verkeersveiligheid. Rampage Open Air 2023, het grootste drum-’n-bass & dubstepfestival wereldwijd, pakt op vele vlakken zwaar uit van 29 juni t.e.m. 2 juli in Kristalpark Lommel: meer stages (6), meer acts (+300), ruimer terrein, 2 wereldacts (Wilkinson en Subtronics) als headliners, maar liefst 38 vrouwelijke acts (+ grotere all-female techno stage), 40 Belgische acts, een exclusieve, extra festivaldag (29 juni) voor de kampeerders, een skatecompetitie met prijzenpot van €5.000 én ze verliezen daarbij belangrijke aspecten als milieuvriendelijkheid en verkeersveiligheid niet uit het oog.

Rampage Open Air 2023

Digitale alcoholtestautomaten

Naast het inzetten van herbruikbare bekers op gans het festivalterrein, is de organisatie van Rampage Open Air 2023 ook verheugd zijn samenwerking aan te kondigen met Fline, een Belgische startup gespecialiseerd in de commercialisering van digitale alcoholtestautomaten. De aanwezigheid van de 9 Fline Boxen biedt digitale alcoholtestautomateneen unieke interactieve ervaring. De bezoekers krijgen de kans om gratis hun alcoholgehalte snel en nauwkeurig te meten. Ze kunnen kennis nemen van de wachttijd die nodig is om hun alcoholgehalte voldoende te laten dalen en opnieuw veilig te mogen rijden. Verder ontvangen de festivalgangers ook nuttige informatie over de wettelijke limieten bij alcoholgebruik en krijgen ze beschikbare transportalternatieven te zien.

Rampage Open Air 2022

Een nieuwe recordeditie?

De party animals mogen zich ook verheugen op een nog waanzinnigere totaalbeleving op het ruimere festival- en campingterrein. Dubbel zoveel kermisattracties, 3 zwembaden, vette pre- en afterparty’s, silent disco, big screen cinema, happy hours, BBQ Chef Zone, tattoo shops, body-  & face painting, gems make-up,…en ook de felgesmaakte ‘warme bakker’ tekent weer present voor een heerlijk, vers ontbijt voor de feestvierders! Dat de Rampage-soldiers er veel zin in hebben, mag blijken uit het feit dat er nu al bijna 50.000 tickets verkocht werden. De organisatie ligt dus op koers voor een nieuwe recordeditie en hoopt vanaf 29 juni tot en met 2 juli 2023 zowat 60.000 festivalgangers te mogen ontvangen in Lommel.

Affiche Rampage Open Air 2023

Praktisch:
Rampage Open Air
30 juni + 1 en 2 juli 2023
Festivalterrein Kristalpark Lommel
Adres : Balendijk, 3920 Lommel
Organisatie : Rampage

Er is camping voorzien vanaf donderdag 29 juni.
Er zullen bussen worden ingezet tussen Station Mol en het festivalterrein. Busticket op voorhand aan te kopen. 12 Euro voor heen en terug.

Parking nabij het festivalterrein.
www.rampageopenair.eu.