...

Armin van Buuren met ‘On & On’-single

Armin Van Buuren haalt ruim 6,5 miljoen streams

Armin Van Buuren haalt met ‘On & On’-single ruim 6,5 miljoen streams. Eind maart bracht Armin van Buuren zijn achtste studioalbum uit, ‘Feel Again’. Smaakmaker van dit album is de gloednieuwe single ‘On & On’ – een verfrissende samenwerking met het Britse duo Punctual en de getalenteerde Londense singer-songwriter Alika. Sinds de zomer van vorig jaar dropte Armin dit nummer regelmatig in zijn sets, en het bleek onmiddellijk een opvallend veelgevraagd ID-nummer te zijn. Van Buuren staat al meer dan twee decennia aan de top, en vierde net een door Corona uitgestelde 1000ste aflevering van zijn ‘A State Of Trance’ (ASOT) radioshow.

Armin Van Buuren On & On

Best Radio Show

De populaire show telt intussen ruim 1100 afleveringen en won zopas nog ‘Best Radio Show‘-award bij de Electronic Dance Music Awards (EDMA’s) in Fontainebleau. De ASOT 1000-viering omvatte meerdere data in Amsterdam, met een livestream van het hoofdpodium en het Sphere-podium, bovenop een 6 uur durende classics-set van de levende elektronische muzieklegende. Eind maart zond van Buuren een speciale albumeditie uit van zijn wekelijkse ASOT-radioshow, net op tijd om de officiële release van ‘Feel Again’ in de spotlights te zetten.

‘On & On’ als trekker van het feest

Met natuurlijk On & On’ als trekker van het feest. ‘Feel Again‘ is Armin van Buurens sonische reis op zoek naar harmonie in zichzelf en naar verbinding met familie, vrienden en fans. Een verbinding die tijdens de pandemie ruw verbroken werd en hem in een zekere staat van gevoelloosheid had gebracht. Nieuwe levensroutines en meditatie resulteerden in een hernieuwde liefde voor muziek en een ongelooflijk album dat drie verschillende stadia van gevoel en inspiratie doorloopt met als euforisch eindpunt ’to Feel Again’.