...

F1stman brengt tweede single

F1stman met ‘Desi Lehenga’

F1stman brengt tweede single ‘Desi Lehenga’ uit van zijn aankomende ‘Grounded’-EP. De track is een ode aan de traditionele kleding van Pakistaanse vrouwen en aan hun betoverende schoonheid. Meteen na het einde van de Ramadan is F1rstman terug met een gloednieuwe release. De populariteit van de Nederlands-Pakistaanse artiest groeit snel in Azië en de MENA-regio, terwijl F1stman zich ook bij ons laat opmerken met de nieuwe single ‘Desi Lehenga’.

F1rstman Desi Lehenga

De traditionele Lehenga

De track is een ode aan de traditionele Lehenga die Desi vrouwen dragen bij speciale gelegenheden zoals bruiloften of verjaardagsfeestjes. Het liedje gaat over hoe geweldig ze eruit zien als ze de Lehenga dragen. De magische energieën die op je afkomen als je deze vrouwen met hun betoverende schoonheid ontmoet waren een absolute inspiratie”, zegt hij. Samen met hitproducer Shafique Roman dook F1rstman in de studio voor een knallend eerbetoon aan de Lehenga, het traditioneel kledingstuk.

Tweede single

Na de release van ‘So Fine’ is ‘Desi Lehenga’ de tweede single van de aankomende EP van de artiest, ‘Grounded’. Met zijn F1rst Soundwave project is F1stman van plan om in de komende 2 jaar 4 EP’s te droppen. Elk van hen staat voor een ander element en een andere vibe, ‘Grounded’  is de eerste EP in de reeks die binnenkort verschijnt en die voor het EARTH-gedeelte staat. De tweede, opvallende song van F1rstman’s F1rst Soundwave is ‘Desi Lehenga’, en hou deze artiest zijn socials goed in de gaten als je mee wil zijn met zijn EP’s en nieuwe muziek.