...

Famke Louise maakt een muzikale ‘Switch’

Famke Louise trok aandacht dankzij Love Island

Famke Louise trok een paar jaar geleden met haar deelname aan ‘Love Island’ alle aandacht in Nederland en Vlaanderen en werd ze gekatapulteerd tot populaire influencer en realityster. Op sociale media worden haar posts nog steeds gretig geliked, gedeeld en besproken, maar dat zijn nu voornamelijk berichten die draaien rond haar muziek. Na een lange pauze, Famke werd moeder, pikte ze met haar vorige single ‘In Het Donker’ de draad van haar zangcarrière weer op.

Famke Louise Switch

Een muzikale switch

Met haar nieuwste single ‘Switch’ heeft Famke de smaak van muziek maken en zingen weer helemaal te pakken. Producer Lodewijk Martens, die in het verleden al samenwerkte met Nielson (‘Sexy Als Ik Dans’), laat Famke Louise ook letterlijk een muzikale ‘Switch’ maken naar een breed toegankelijke single. En de fans vinden de nieuwe muzikale wind die ze laat waaien geweldig.

Kleine fragmenten van ‘Switch’

De kleine fragmenten van ‘Switch’ die Famke eerder al dropte op TikTok en Instagram werden enthousiast onthaald en verder gedeeld. Beluister ‘Switch’ en je wordt beloond met een knappe productie, een vette song en de nog steeds heerlijke, uitgesproken stem van Famke. Ja, deze switch is meer dan de moeite waard! Voor wie Famke Louise nog niet kent, Famke Louise brak met haar debuutsingle ‘Op me Monnie’ in 2017 door bij het grote Nederlandse publiek.