...

THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN reeds verlengd

THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN in Elckerlyc

THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN gaat eind deze week in première in theater Elckerlyc. Dit theaterstuk met Lize Feryn en Roel Vanderstukken, live begeleid door een vierkoppige bluegrass-band, lokt in april volle zalen naar de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de productie herneemt wegens succes én een grote tour doorheen Vlaanderen zal maken.

The Broken Cirkle Breakdown Lize Freyn
The Broken Cirkle Breakdown

Eènmalig te zien in Theater Elckerlyc

Op 24 juni is de voorstelling eenmalig te zien in Theater Elckerlyc als verlenging van de reeks in het Fakkeltheater. Tickets zijn vanaf vandaag te koop op www.elckerlyc.be en 070 691 002 (max. € 0,30/min). Op zaterdag 24 juni zullen Roel Vanderstukken, Lize Feryn en hun live bluegrass band intrede nemen in Theater Elckerlyc met THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN. “Will the Circle be Unbroken”, “Wayfaring Stranger” en “If I Needed You” zijn nummers die intussen in het Vlaams collectief geheugen gegrift zijn.

The Broken Circle Breakdown Roel Vanderstukken
THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN

Theaterstuk van Johan Heldenbergh en Mieke Dobbels

Zij vormen dan ook de basis voor het theaterstuk van Johan Heldenbergh en Mieke Dobbels, waarop de gelijknamige film met o.a. Veerle Baetens gebaseerd werd. De voorstelling is eenmalig te zien in Theater Elckerlyc als verlenging van de reeks in het Fakkeltheater. De plaatsen zijn dus beperkt, dus snel reserveren is de boodschap. Tickets zijn vanaf vandaag te koop op www.elckerlyc.be en 070 691 002 (max. € 0,30/min).

Het verhaal

Wat doet ge wanneer ge het kostbaarste uit uw leven kwijtspeelt? Wordt ge kwaad? Wordt ge depressief? Of loopt ge weg? Weg van uw verdriet. Waarnaartoe, dat maakt niet uit, maar weg. Weg. Weg. Weg. Eindeloos weg. Alabama (Lize Feryn) en Monroe (Roel Vanderstukken) ontdekken wat rouwen doet met een mens in dit intense verhaal. Een verhaal over liefde voor mekaar, liefde voor een kind en liefde voor de dood.

Foto’s: AuFond Producties

TOURNEE DOORHEEN VLAANDEREN

Wie niet in Antwerpen kan of wil komen kijken, wordt dit najaar op hun wenken bediend. Vanaf 16 september speelt de voorstelling maar liefst 32 voorstellingen op tour verspreid door Vlaanderen. De volledige tourlijst vindt u hier.

The Broken Cirkle Breakdown Tourdata

THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN – CREDITS

SCRIPT: Johan Heldenbergh & Mieke Dobbels  – Schatplichtig aan Richard Dawkins en Dan Bennett
REGIE: Manu Jacobs
CAST: Roel Vanderstukken (Monroe) & Lize Feryn (Alabama)
ORKEST: Guido Bos (contrabas/vocals), Thierry Schoysman (banjo/mandoline/vocals), Bert Van Bortel (gitaar/mandoline/vocals) & Dirk Fonteyn (viool/vocals)

THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN – INFO

De voorstellingen in het Fakkeltheater zijn bijna uitverkocht. De extra voorstelling van 24 juni
(Theater Elckerlyc) staat vanaf vandaag in verkoop.

Tickets zijn vanaf vandaag te koop op www.elckerlyc.be en 070 691 002 (max. € 0,30/min).