...

Refurbished elektronica de toekomst?

Refurbished elektronica de toekomst

Refurbished elektronica de toekomst?

Het kopen van elektronica kan een dure aankoop zijn. Vooral als je ook graag de nieuwste gadgets wilt bemachtigen. Maar wist je dat je met refurbished elektronica tientallen tot honderden euro’s kunt besparen? Wij vertellen je daar graag meer over!

Betekenis refurbished

Refurbished is al een langere tijd een bekende term in de IT-wereld en wordt steeds bekender in Europa. Dit komt omdat refurbished niet alleen een duurzame alternatief is, maar ook nog eens beter voor je portemonnee. Maar wat betekent refurbished? Refurbished betekent letterlijk ‘gereviseerd’. Refurbished producten komen vaak uit het bedrijfsleven of restvoorraden. Deze producten zijn in goede staat en verdienen een tweede leven. Denk hierbij aan laptops, smartwatches en smartphones. Je ziet steeds meer refurbished webshops verschijnen met refurbished elektronica. Refurbished producten zijn erg betrouwbaar, als je ze koopt bij een erkende refurbished webshop. Deze producten worden gecontroleerd op diverse punten, zoals het beeldscherm, WiFi en camera. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen gerepareerd of vervangen. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een iPhone 12 en wil je een goede deal scoren? Kies dan voor een refurbished versie. Een refurbished iPhone 12 is goedkoper dan een nieuwe iPhone 12 in de winkel.

Duurzaam en goedkoop

Een refurbished iPhone is duurzaam, dit komt omdat de levensduur van dit product wordt verlengd. We houden ons steeds meer bezig met duurzaamheid en duurzame producten worden steeds belangrijker in ons leven. Refurbished elektronica wordt ook gezien als de toekomst. Waarom zou je tientallen tot honderden euro’s meer betalen als je dit bedrag ook kan besparen. Daarnaast help je het milieu ook een handje mee door te kiezen voor bijvoorbeeld een refurbished iPhone 12 in plaats van een nieuwe iPhone 12 in de winkel. Bij het produceren van nieuwe elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished iPhone, dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Een refurbished iPhone is dus niet alleen vele maler goedkoper, maar ook beter voor het milieu. Geniet van je goedkope alternatief terwijl je ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

De nieuwste gadgets

Refurbished webshops verkopen tegenwoordig ook de nieuwste technische snufjes. Denk hierbij aan de Apple Watch Ultra en de iPhone 14 Plus. Deze producten worden eerst grondig gecontroleerd, voordat ze opnieuw worden aangeboden. Dit betekent dat je altijd de laatste gadgets kunt vinden en dat voor dezelfde kwaliteit als een nieuwe in de winkel. Een refurbished product is dus 100% functioneel. Bij Refurbished.be worden alle elektronische producten gecontroleerd op minimaal 50 punten, ook krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Zo kun je jarenlang zorgeloos genieten van jouw aankoop!