...

‘WHITNEY, a tribute by Glennis Grace’

‘WHITNEY, a tribute by Glennis

‘WHITNEY, a tribute by Glennis Grace’ op zaterdag 18 november 2023 in Kursaal Oostende en zondag 19 november 2023 in Play Zuid in Antwerpen. Glennis Grace brengt fenomenale Whitney Houston-tribute in Kursaal Oostende en Play Zuid (Antwerpen). “Fenomenaal”, “Onwaarschijnlijk straf”, “Wat een stem”, “Whitney is alive!”,…de superlatieven vlogen ‘America’s Got Talent’-finaliste Glennis Grace in 2018 en 2019 om de oren na haar zeer succesvolle Whitney Houston-tributes in Nederland en België (uitverkochte Lotto Arena in oktober 2019). We hebben er even op moeten wachten, maar dit najaar keert de Nederlandse nachtegaal eindelijk terug naar ons land met ‘WHITNEY, a tribute by Glennis Grace’.

 Whitney A Tribute By Glennis Grace

Unieke muzikale eerbetoon

Play Zuid in Antwerpen mag zich opmaken om op zondag 19 november 2023 dit unieke muzikale eerbetoon te ontvangen. Een dag eerder, op zaterdag 18 november, staat deze verbluffende ode aan de legendarische Whitney Houston in Kursaal Oostende. Glennis Grace neemt het publiek mee naar vervlogen tijden en wisselt swingende uptempo hits als ‘How Will I Know’, ‘I’m Every Woman’ en ‘I Wanna Dance With Somebody’ af met gevoelige ballads als ‘Run To You’, ‘All At Once’, ‘I Will Always Love You’ en ‘When You Believe’. In 2018 maakte de wereld dankzij ‘America’s Got Talent’ kennis met de grenzeloze zangcapaciteiten van de Nederlandse Glennis Grace.

Ravissante Nederlandse

Ze blies er de jury, het publiek en de miljoenen tv-kijkers een eerste keer omver met haar indrukwekkende versie van de Whitney-classic ‘Run To You’. De toon was meteen letterlijk gezet en de ravissante Nederlandse stoomde helemaal door tot in de finale. Geruggesteund door deze indrukwekkende prestatie en de lovende commentaren, concerteerde Glennis in oktober 2018 voor het eerst met haar muzikale eerbetoon ‘WHITNEY, a tribute by Glennis Grace’ in een uitverkochte AFAS Live in Amsterdam.

Buitenaards goed

Uit de enthousiaste reacties van het publiek en de lovende recensies na afloop, bleek eens te meer dat de muziek van Whitney Houston de mensen nog altijd in vervoering brengt en Glennis Grace werd door pers en publiek geroemd om haar stemgeluid en bezieling: “Ik was gekomen voor een avond Whitney Houston liedjes. Maar dit was anders, want wat jij vanavond gaf, was je ziel. Ik heb werkelijk nog nooit zoiets meegemaakt. Om zo te stappen in iemand anders huid, die tot leven te wekken en ook nog eens jezelf te blijven. Buitenaards goed!”

Aanhoudende vraag uit binnen- en buitenland

Door de aanhoudende vraag uit binnen- en buitenland, bracht Glennis Grace de show in 2019 o.a. ook nog in Ahoy Rotterdam en een eveneens uitverkochte Lotto Arena in Antwerpen. We hebben er sindsdien even op moeten wachten, maar in november 2023 komt de Nederlandse nachtegaal eindelijk terug naar ons land met dit fenomenale eerbetoon aan de legendarische Whitney Houston. Glennis neemt het publiek mee naar vervlogen tijden en wisselt swingende uptempo hits als ‘How Will I Know’, ‘I’m Every Woman’ en ‘I Wanna Dance With Somebody’ af met gevoelige ballads als ‘Run To You’, ‘All At Once’, ‘I Will Always Love You’ en ‘When You Believe’.

 

– Jandino Asporaat
Nederlandse stand-upcomedian, acteur, televisiepresentator & producer

“Wat een concert! Iedere noot was raak.”
– Humberto Tan
Nederlandse radio- en televisiepresentator

“Het was echt niet normaal hoe goed. Glennis zingt gewoon zo verschrikkelijk buitenaards goed.
Ik vond het echt niet normaal!
– Ronald Molendijk
Presentator, RTL Boulevard

Tickets voor ‘WHITNEY, a tribute by Glennis Grace’ op zaterdag 18 november 2023 in Kursaal Oostende en zondag 19 november 2023 in Play Zuid in Antwerpen, zijn nu verkrijgbaar via ticketkopen.eu

Whitney A Tribute By Glennis Grace