...

Evi Hanssen ‘Sinds ik niet meer drink’

Evi Hanssen stelt voor Sinds ik niet meer drink

Evi Hanssen ‘Sinds ik niet meer drink’ voor het eerst op de Vlaamse planken op 13 april 2023 in Play Zuid Antwerpen. Na het enthousiaste onthaal van ‘Sinds ik niet meer drink’ in Nederland, brengt Evi Hanssen haar eerste solo theatervoorstelling op 13 april 2023 ook voor het eerst op de Belgische planken in Play Zuid in Antwerpen. In de voorstelling, gebaseerd op het gelijknamige boek dat ondertussen meer dan 20.000 keer over de toonbank ging, vertelt Evi openhartig over haar ervaringen en de vele beproevingen op haar pad sinds ze op 1 januari 2020 besliste om geen druppel alcohol meer te drinken. Grappige anekdotes wisselen elkaar af met wetenschappelijke en historische inzichten, waardoor je als bezoeker wordt meegenomen in de zoektocht van Evi naar wie ze nu precies is zonder dat gezellige glas in de hand. Tickets & info: evihanssen.be

Evi Hanssen Nu Ik Niet Meer Drink

Sinds ik niet meer drink:

  • zie ik er beter uit dan ooit
  • ervaar ik soberschaamte
  • promoot ik toch nog alcohol
  • tel ik andermans glazen
  • kan ik beter dansen
  • is slecht nieuws echt slecht nieuws

De zoektocht van Evi

Wat zou jij hier invullen na 500 dagen zonder alcohol?
En als je alcohol drinkt, op welke vooroordelen betrap jij jezelf? Vind jij mensen saai die niet meer drinken, of vertel je jezelf ook dat je beter slaapt met een slaapmutsje op? Grappige anekdotes wisselen elkaar af met wetenschappelijke en historische inzichten, waardoor je als bezoeker wordt meegenomen in de zoektocht van Evi over wie zij is sinds zij niet meer drinkt en de rol die alcohol speelt in onze maatschappij. Vanuit een verlangen naar controle, soberheid en een gezonder leven, besliste Evi Hanssen op 1 januari 2020 geen druppel alcohol meer te drinken.

Evi Hanssen (1)

Haar ervaringen

Haar ervaringen, vele beproevingen en de zoektocht naar wie ze nu precies is zonder dat gezellige glas in de hand, pende ze openhartig en met de nodige humor neer in het boek ‘Sinds ik niet meer drink’. Na meer dan 20.000 verkochte exemplaren en een overvloed aan lezersreacties, was een afgeleide in het theater het logische vervolg. Evi toert momenteel door Nederland met haar eerste solo theatervoorstelling. Bij onze noorderburen wordt ‘Sinds ik niet meer drink’ alvast meer dan enthousiast onthaald, met hernemingen in 2024. Op 13 april 2023 staat de eerste voorstelling in Vlaanderen op het programma en daarvoor ben je welkom in Play Zuid in Antwerpen.