...

Luka (19) stelt debuutalbum ‘Public Diary’ voor

Luka (19) singer-songwriter

Luka (19) singer-songwriter stelt debuutalbum ‘Public Diary’ voor tijdens showcase. Met de onverwacht succesvolle debuutsingle ‘Come Back’ vertolkt Grimbergs singer-songwriter Luka (19) het proces van de zelfmoord van haar vader. De opvolger, “”, is een heel openhartig en kwetsbaar nummer, waarin ze toegeeft te worstelen met alle verwachtingen die ze niet lijkt waar te maken. Op ‘Playground’, een speelse derde zomersingle, presenteert ze het leven als spektakel en stelt ze alles in vraag. Nu komt Luka er sterk uit met haar langverwachte eerste album, Public Diary. De aanpak en inspiratie van haar album spreekt voor zich: Luka schrijft vanuit haar eigen emoties, haar dagelijks leven en haar vragen over het leven.

 Luka Public Diary

Dive Deep

Het titelnummer van het album — en haar nieuwe single — Dive Deep is een rechttoe rechtaan, zacht, warm nummer met een boodschap van hoop en moed: het is oké om te struikelen en het dieptepunt te bereiken. Beter nog, laat je daarna helpen door iemand die er echt toe doet, zodat je het met hernieuwde moed opnieuw kunt proberen. Vandaag vrijdag 18 november is er dan eindelijk haar eerste concert met een live band van 7 man. Ze presenteert een showcase van haar nieuwe album – aangevuld met enkele extra nummers – aan het publiek. “Er was even paniek omdat ‘Puur Luka’ is opgenomen in Humbeek’s Eldorado, dat ook meerdere keren het decor is geweest voor Clouseau-shows.

Een primeur

Het is nog maar de vraag of we de boîte net zo goed gaan maken. Maar er zijn 250 kaarten al verkocht, we zijn begonnen!” zegt een trotse Luka. En Luka heeft ook nog een primeur! Voor het eerst sinds de release van de veelbesproken debuutsingle, staat ‘Come Back’ op de setlist. “In het begin vond ik het sowieso moeilijk om het nummer te delen omdat mijn hele hart erin zit. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ik het live zal doen tijdens de show. Maar nu ben ik er klaar voor. Het is ook met de band – nu geweldige vrienden – de steun en begeleiding die ik van hen heb gekregen heeft er veel mee te maken,” concludeerde Luca.

Affiche Puur Luka