...

Zo houd je de broodtrommels en waterflessen van jouw kinderen uit elkaar

Zo houd je de broodtrommels en waterflessen van jouw kinderen uit elkaar

Zo houd je de broodtrommels en waterflessen van jouw kinderen uit elkaar

Een gigantische hoeveelheid aan broodtrommels, bakjes, flesjes en bekers zorgt er voor dat het een grote chaos wordt. Daardoor is het moeilijk om de verschillende bakjes en flesjes uit elkaar te houden. Wanneer jouw kinderen gehecht zijn aan hun eigen broodtrommel en/of waterfles, kan dit voor onenigheid zorgen. Om dit te voorkomen zijn er verschillende mogelijkheden om de broodtrommels en flessen te kunnen onderscheiden.

Bandje

Bij sommige broodtrommels zitten er bandjes bij die ervoor zorgen dat de broodtrommel goed dicht blijft zitten. Dit bandje kan ook dienen als herkenningspunt voor een bepaalde broodtrommel. Hierdoor kun je makkelijker zien van wie de broodtrommel is wanneer van tevoren is afgesproken wie deze broodtrommel gebruikt.

Verschillende kleuren

Door te kiezen voor spulletjes in de favoriete kleur van jouw kind, kun je de verschillende bakjes en bekers onderscheiden van elkaar. Hierdoor zie je in één oogopslag van wie welke fles of broodtrommel is. Een nadeel is echter wel dat het kan zijn dat ze een gedeelde favoriete kleur hebben of überhaupt geen lievelingskleur hebben. Wanneer dit het geval is, is dit niet de meest geschikte oplossing.

Verschillende soorten

Het aanbod broodtrommels en waterflessen is gigantisch. Hierdoor is de keuze groot genoeg. Door voor hele uiteenlopende soorten en/of vormen te kiezen, zijn de verschillende broodtrommels makkelijker te onderscheiden. Zo zijn er broodtrommels met twee delen: een deksel en een bakje. Maar er zijn ook varianten die een klepdeksel hebben die hieraan vast zitten. Tot slot zijn er ook veel verschillende waterflessen. De dop, het formaat, de vorm en het materiaal zijn verschillend waardoor het eenvoudig is om ze uit elkaar te houden.

Persoonlijke toevoeging

Naast de verschillende kleuren, soorten en het toevoegen van een herkenningsteken in de vorm van een bandje, zijn er ook mogelijkheden om iets persoonlijks aan een waterfles en/of broodtrommel toe te voegen. Zo zijn er verschillende opties als het gaat om een speciale toevoeging aan een beker, broodtrommel of fles. Zo kun je waterflessen bedrukken bij Loopper. Hier kun je eenvoudig een naam, foto, plaatje of tekst op een waterfles laten zetten. Dit maakt het persoonlijker en zo is er geen mogelijkheid meer dat je ze door elkaar haalt!

Tactisch opbergen

Tot slot nog een simpele tip om jouw organisatie op peil te houden: berg alles tactisch op! Door de een waterfles bij de broodtrommel neer te zetten, weet je dat deze bij elkaar horen en dus van een van jouw kinderen is. Daarnaast is het altijd handig om waterflessen en broodtrommels op een vaste plek te leggen. Zo raak je ze minder snel kwijt.