...

FLEMMING speelt op 17 december in Radar Lokeren

FLEMMING komt naar Lokeren

FLEMMING Met ‘Amsterdam’, ‘Zij Wil Mij’ en ‘Automatisch’, goed voor samen bijna 100 miljoen Spotify-streams, is een blijvende muzikale waarde in de Lage Landen. Na een succesvol optreden op het Sunset Festival en de recente Gentse studenten kickoff zet Fleming de volgende stap en dat in ons land. Op zaterdag 17 december 2022 geeft de popartiest en zijn live band zijn eerste grote recital in Radar Lokeren. “Ik ben de Vlaamse fans heel dankbaar voor hun liefde en steun voor mij, het is hartverwarmend. Samen met mijn muzikanten en publiek gaan we ervoor zorgen dat mijn eerste grote concert in  onvergetelijk wordt Ik heb er nu al heel veel zin in.

FLEMMING Lokeren

Talentjacht ‘Giels Talenten Jacht’

Tickets gaan in de verkoop op woensdag 12 oktober om 12.00 uur. Tickets en info: www.flemmingmusic.nl. Tussen 2013 en 2021 was de Nederlandse singer-songwriter Freddie Viguurs de leadzanger van Baby Blue, met wie hij meer dan 700 shows speelde. Zijn eerste muzikale prestatie kwam in 2015, toen hij de top 10 van de iTunes-hitlijst bereikte met het nummer “Digital Age”. Een jaar later deed hij mee aan de talentenjacht “Giels Talenten Jacht” van Giel Beelen. Vanaf 2021 heeft hij zijn Engelse repertoire expliciet overgeschakeld naar nieuwe Nederlandse liedjes. Met “Amsterdam” brak Fleming vorig jaar door bij het publiek en was een enorm succes in de Lage Landen.

Met live band

Met “Zij Wil Mij” en “Automatic” bevestigde hij zijn status als popartiest. Gepassioneerde FLEMMING-fans kunnen 4 november 2022 nu al op hun agenda noteren, want dan komt het nieuwe album uit. Een maand later, op zaterdag 17 december 2022, komt FLEMMING naar Radar Lokeren voor zijn eerste solo clubconcert in Vlaanderen. “Mijn vorige releases speel ik met mijn live band en natuurlijk ook alle nummers van mijn laatste album. Het wordt een mix van folk tot snelle en pakkende pop. Na de fijne optredens op o.a. Sunrise Festival en recent nog de Gentse Studen Kick-off is dit, samen met de albumrelease, de volgende grote stap die we zetten in Vlaanderen”, zegt FLEMMING enthousiast.

Flemming

Vanaf woensdag 12 oktobober 2022 kan je op www.flemmingmusic.nl tickets (vanaf 22,5 euro, inclusief reservatiefee) kopen voor het clubconcert van FLEMMING, op zaterdag 17 december 2022 in Radar Lokeren. Snel zijn is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt.