...

Geld besparen tijdens je vakantie op Ibiza doe je zo!

Geld besparen tijdens je vakantie op Ibiza doe je zo

Geld besparen tijdens je vakantie op Ibiza doe je zo!

Als het gaat om een ​​groots leven, is het gemakkelijk te doen op Ibiza. Het probleem is echter dat hiervoor vaak een groot prijskaartje geldt, al is dat niet per se nodig. Bij het plannen van een zonnig uitje naar Ibiza is een budget natuurlijk essentieel. Wees echter niet bang, met deze gids voor geldbesparende tips op Ibiza kom je gewapend met een plan in gedachten, een budget voor je reis en een lijst met plaatsen om te bezoeken op Ibiza. Een auto huren Ibiza is hiervoor verstandig, zo kun je het hele eiland verkennen zonder al te veel uit te geven!

Alcohol

Zin om €15-€25 te betalen voor een enkele wodka en mixer of €10-€12 voor slechts een fles water? Wij dachten van niet. Hoewel niet elke locatie op Ibiza je ziel zal kosten voor een drankje, zijn clubs als Space, Ushuaia, Amnesia en DC-10 aan de positieve kant, en met een liter Spaanse wodka die ongeveer €10 kost, is vooraf drinken een goed idee. Eventueel kun je ook nog drinken als een local, dit doe je door in je huurauto die je via auto huren Italie hebt geregeld naar het westen van San Antonio gaan. Op de Sunset Strip vind je een aantal tentjes waar je goedkoper drankjes kunt kopen.

Verblijf

Op Ibiza heb je veel opties voor accommodatie. Zo kun je denken aan hotels en b&b’s, maar ook zelf kamperen is mogelijk op dit Spaanse eiland. Ook qua steden heb je diverse mogelijkheden, al kiezen de meeste Nederlanders voor Santa Eulalia. Dit is een prachtige stad en resort aan de oostkust van het eiland, is populair bij gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een rustigere vakantie. Als je auto huren Gran Canaria hebt gedaan, kun je vanuit Santa Eulalia vervolgens eenvoudig de rest van Ibiza verkennen. Andere goede verblijflocaties zijn Ibiza-stad, Talamanca en Santa Antonio.

Pakket

Maak de uitstekende beslissing om een ​​Ibiza-pakket te kopen, met toegang tot Pacha, Amnesia en Sankeys geregeld, plus een reis naar Ocean Beach en Pearl Club later ben je de koning van het feest! Maar voor al die plebs die er zijn, als je kijkt naar de kosten van uitgaan op Ibiza, kan een gemiddelde toegangsprijs variëren van €40 voor je stoere house- en techno-avonden, tot maximaal €60 of zelfs €80 als je superster-dj’s wilt zien. Het boeken van pakketten is verstandig zodat je veel geld kunt besparen maar toch drie of meer clubs kunt bezoeken.

Eten

In welke staat je ook bent, je zult de volgende ochtend op Ibiza honger en een kater hebben. Ver van een lokale frituur, bespaar geld en tank jezelf met een weelderig, vers ontbijt door een pakket te boeken dat de eerste maaltijd van de dag bij je verblijf omvat. Bij Hotel Tropical tijdens Together Week Ibiza is het ontbijt elke dag inbegrepen en beter nog, je kunt het bij het zwembad eten! Ook zijn er op het eiland een paar restaurants die een uitgebreid scala aan lokale gerecht bieden voor een betaalbare prijs, David’s in San Antonio is hiervan een goed voorbeeld.