...

Uniekgrace brengt nieuwe single

Uniekgrace Belgisch-Nigeriaans

Uniekgrace Belgisch-Nigeriaanse singer-songwriter Uniekgrace (Mechelen) brengt nieuwe single ‘No Dulling’ uit. “ik mik opnieuw op de TOP 20 Gospel chart!”

Uniekgrace No Dulling

Ik vertrouw op God

De nieuwe single ‘No Dulling’ van Uniekgrace werd geproduceerd door de Belgische producer Berry Prod en is geïnspireerd op Psalm 52:8 : “Maar ik ben als een groene olijfboom die bloeit in het huis van God; ik vertrouw op de barmhartigheid van God en Zijn niet aflatende liefde voor eeuwig en altijd.” In haar eigen woorden zegt Uniekgrace: “De meesten van ons jagen onze dromen na uit pure passie en overtuiging. Na een tijdje raken we verveeld of opgebrand. Dat gebeurt als onze ogen niet gericht zijn op wat het belangrijkste is: een hogere macht.”

2022 Afro Hair and Beauty Live-festival

Haar vorige release “SO GOOD’ kreeg wereldwijde airplay en piekte op #15 in de Amerikaanse Gospel Charts. Het nummer prijkte zelfs op #1 in het genre Afrobeat in het Verenigd Koninkrijk. Uniekgrace toerde door het Verenigd Koninkrijk, België en Nigeria, en werd uitgenodigd als één van de topartiesten op het 2022 Afro Hair and Beauty Live-festival. Het festival werd gewijd aan het ‘Queen Elizabeth II’s Platinum Jubilee’ met meer dan 10.000 bezoekers.

Fashionista, televisiepresentatrice en verpleegster

Uniekgrace is echtgenote, moeder van vier prachtige kinderen, fashionista, televisiepresentatrice en verpleegster met een praktijk in België. En ook gelovige. Haar kernwaarden zijn familie, cultuur en geloof. Als ’third culture kid’ bracht zij haar jeugdjaren door in Italië, Zwitserland, de VS, Nigeria en België, waar zij in aanraking kwam met heel wat verschillende culturen.

Een groot palet aan invloeden

Deze achtergronden stelden haar in staat om te profiteren van een groot palet aan invloeden, terwijl ze haar eigen geluid definieerde. Uniekgrace werd een paar jaar geleden door Top Naija Music bekroond als ‘de artieste die je moet zien’ in de Nigeriaanse muziekscene. Sindsdien heeft ze ook erkenning gekregen van andere prijsplatforms in Nigeria, België, de Tru-Life awards in het Verenigd Koninkrijk en de African Gospel Music Media Awards, om er maar een paar te noemen.

‘No Dulling’, de nieuwe single van Uniekgrace, kan u beluisteren op alle grote streamingplatformen.