...

Uniekgrace (Mechelen) prijkt in de top 50

Uniekgrace de Nigeriaanse artieste uit Mechelen

Uniekgrace de Nigeriaanse artieste (Mechelen) prijkt in de top 50 van de charts in de Verenigde Staten van Amerika! Uniekgrace’s Afrobeat-nummer “So Good” staat in één van de meest begeerde charts ter wereld. De single bereikte op een gegeven moment zelfs #50 en steeg in slechts een paar weken tijd rond de 170. Uniekgrace is echtgenote, moeder van vier prachtige kinderen en verpleegster. Haar kernwaarden zijn familie, cultuur en geloof. Als ‘derde cultuurkind’ bracht ze haar jeugd door in Italië, Zwitserland, de Verenigde Staten, Nigeria en België, waar ze in aanraking kwam met veel verschillende culturen.

Uniekgrace

Ieders geloofservaring is anders

2022 kan niet meer stuk voor de Mechelse artieste Uniegrace. De Afrobeat-danstrack “So Good” is geschreven om het leven en God te vieren. “Ons geloof is door de jaren heen echt op de proef gesteld. Ieders geloofservaring is anders. Wanneer een persoon ervoor kiest om een ​​echte gelovige te worden en dus besluit God in zijn of haar leven te accepteren, is het gemakkelijker om God te ervaren. De impact die het heeft gehad op ons leven en hoe goed hij voor ons is geweest, zelfs in de donkere tijden van de afgelopen jaren en het coronavirus heeft een grote impact op mijn leven gehad.

Actief op de covid-afdeling

Ik heb het virus reeds 3 keer gekregen. Als verpleegster in mijn dagelijks leven ben ik actief op de covid-afdeling. Het risico om het virus op te lopen is dus altijd groot. Ik behandel veel patiënten en help ze door ze hoop te geven”, aldus Uniegrace. Radiostations uit Amerika’s grootste stad spelen het nummer. “Deze single stond op radio-afspeellijsten in Texas, Detroit, Florida, Atlanta, Alabama, Ohio, New York, Californië en meer. Het is zo’n goed nieuws, ik sprong op van vreugde. De single zal ook worden gespeeld in landen als Zuid Afrika, Oeganda, Nigeria en Barbados. Hopelijk kunnen we Europa als derde continent aan de lijst toevoegen!”, besluit de trotse Uniegrace.

Uniekgrace

Putten uit een breed scala aan invloeden

Door deze achtergronden kan ze putten uit een breed scala aan invloeden terwijl ze haar eigen stem definieert. Uniegrace werd een paar jaar geleden door Top Naija Music uitgeroepen tot een must-see artiest in de Nigeriaanse muziekscene. Sindsdien is ze ook erkend door andere award-platforms in onder meer Nigeria, België, de UK Tru-Life Awards in het Verenigd Koninkrijk en de African Gospel Music Media Awards om er maar een paar te noemen. ‘So Good’, de nieuwe single van Uniekgrace, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Foto: House Of Entertainment.