...

Evi, Hilde en Jutta met digitaal platform

Evi, Hilde en Jutta met Nieuwe website

Evi Hanssen, Hilde De Baerdemaeker en Jutta Borms Nieuwe website ‘Nog 9 Minuten’ wordt volwaardig digitaal platform voor fysiek en mentaal welzijn. Het behoeft geen betoog dat meditatie heilzaam is. Iedereen, beste vrienden en het zelfbenoemde “meditatietrio” Evi Hanssen, Hilde De Baerdemaeker en Jutta Borms kunnen het ook bewijzen met hun enorm succesvolle #meditationchallenges en ”Nog 9 minuten’ podcastreeksen.

 Hilde De Baerdemaeker, Jutta Borms en Evi Hanssen

Het Power Trio

Het Power Trio begon in maart 2021 met “Nog 9 Minuten” als toegankelijke introductie voor degenen die nog nooit eerder hebben gemediteerd. Dit omdat ze willen bijdragen aan de bevrijding van lichaam en geest van mensen. “Nog 9 Minuten” was meteen een succes, gevolgd door een nieuwe podcastserie en zelfs een boek, en heeft meer dan 252.000 views en 4.600 abonnees op YouTube, evenals meer dan 273.000 downloads en 150.000 podcaststreams.

Zelfzorg, positiviteit en veerkracht

Omdat de dagelijkse behoefte aan zelfzorg, positiviteit en veerkracht om mentaal weer in balans te brengen (of te behouden) nog steeds erg groot is, breiden 3 Soul Sisters hun gratis(!!) aanbod uit met een breed aanbod aan meditatie, yogalessen, zelf- hypnose, mindfulness-oefeningen, podcasts met inspirerende gesprekken en tips om gezonder en duurzamer te leven. Dit alles zal ook worden weerspiegeld op de gloednieuwe “Nog 9 Minuten”-website, een uitgebreid digitaal platform voor fysieke en mentale gezondheid.

Hilde De Baerdemaeker, Jutta Borms en Evi Hanssen (1)

www.nog9minuten.be