...

Margriet Hermans ging naar Cavalluna

Margriet Hermans genoot in Ahoy

Margriet Hermans: “Een mens moet dat écht gezien hebben!” Nagenietend en nog steeds onder de indruk, dat is zangeres, presentatrice en personality Margriet Hermans wanneer we met haar terugblikken op haar bezoek aan CAVALLUNA. Het internationale paardenevenement komt op zaterdag 26 en zondag 27 maart 2022 naar het Antwerpse Sportpaleis met “CELEBRATION!”. Wederom heeft ons land veel belangstelling voor deze familievoorstellingen. Vooruitlopend hierop hebben Margaret en haar man afgelopen weekend Ahoy Rotterdam bezocht. “Het is enig in z’n genre, omdat het alles combineert. Je mist oren en ogen omdat er zoveel gebeurt.

Cavalluna Celebration 2022 Affiche

Samenwerking tussen mens en dier

De samenwerking tussen mens en dier is echt uniek”, klinkt het enthousiast. In een prachtige setting, met het beste licht en geluid, is “CELEBRATION!” wederom een ​​hit en een absolute aanrader. Live muziek en professionele dansers vormen samen met de paarden en ruiters die hun intimiteit delen met het publiek op het podium en optreden met een sterk gevoel voor performance. Voor wie de warmte van de Amazone en het vuur in zijn stoel wil voelen, kan nog steeds tickets kopen voor de Sportpaleisshow. Tickets en informatie zijn te vinden op www.teticketservice.com. “Ik vind het ongelooflijk wat deze mensen kunnen bereiken met hun paarden in goede conditie.

Twee mensen en een paard

Dat soort samenwerking, dat soort symbiose. Je hebt het gevoel dat die dieren helemaal ondergeschikt zijn aan die eigenaar. Een van de meest verrassende dingen die ik vond was One de Spaanse flamencodanseres, en de Spaanse ruiter op het paard. Ze liepen op het bord met hun voeten bij elkaar, en het geluid was als samen dansen. Die flamencodans,  was zo’n intens Moment, twee mensen en een paard, zo’n prachtige samenwerking, ik vond het bijna ontroerend’, zei Margaret Hermans, reflecterend op CAVALLUNA’s nieuwe ‘CELEBRATION!’-uitvoering. Zij en haar man waren afgelopen weekend te gast in Ahoy Rotterdam. Als fervent paardenliefhebber en ex-ruiter spreekt Margaret zelf de taal van paarden heel goed: “Elk paard heeft zijn eigen emotie, en als eigenaar is het een kunst om die emotie te herkennen en om te zetten naar jouw hand.

twee mensen en een paard

Sylvie Willms, onze Belgische trots die meewerkt aan ‘CELEBRATION!’, doet dat enorm goed. Op een gegeven moment had ze wel 10 paarden om haar heen lopen en geen van hen stond aan een touw, heel indrukwekkend. Je ziet ook dat de twee paarden die ze bij zich heeft ​​echt klaar zijn voor een knuffel aan het einde van de begroeting. Als de paarden knuffelen, krabben ze elkaar. Ze noemen het “grooming” en ze doen het samen. Die paarden kwamen ook naar Sylvie omdat ze bij haar wilden zijn. Dat betekent ook dat ze een heel goede band heeft met haar paarden”, zegt Margaret Hermans erg onder de indruk. Na afloop van de voorstelling in Rotterdam maakte Sylvie ook nog even tijd om een praatje en foto te maken met Margriet, die dat bijzonder kon appreciëren.

Margriet Hermans en Sylvie Willms

Foto: House Of Entertainment.

Twee jaar na de laatste succesvolle doortocht, komt CAVALLUNA met de nieuwe ‘CELEBRATION!’-tour op zaterdag 26 en zondag 27 maart 2022 terug naar het Antwerpse Sportpaleis. Op zaterdag is er een voorstelling om 14u00 en op zondag kan je om 11u00 en 16u00 gaan kijken. Voor snelle beslissers zijn er nog tickets op www.teleticketservice.com